Vårbruksvägen 34

I Vikhem låter Trivselhus uppföra 10 moderna kedjehus i bostadsrättsform där du själv får rå om din tomtyta. Ett väldisponerat hus med luftiga sociala ytor, bra kapprum och klädvård på entréplan och tre rogivande sovrum samt allrum en våning upp. 

Huset genomsyras av genomtänkta lösningar för att passa den moderna familjen där förvaring står högt i kurs. Hjärtat i huset utgörs av det luftiga vardagsrummet med fina fönsterpartier mot trädgården. Härifrån kan man enkelt nå terrassen på baksidan. 

Hus 2:3
Boarea: 134,6 kvm
Pris: 2 775 000 kr

Kommun

Staffanstorp

Område

Vikhem

Beteckning

Vårbruksvägen 34

Storlek

135 kvm

Status

Till salu

Pris

2 775 000 kr

Ny stadsdel med blandad bebyggelse

I Vikhem låter Trivselhus uppföra 10 moderna kedjehus i bostadsrättsform där du själv får rå om din tomtyta. Ett väldisponerat hus med luftiga sociala ytor, bra kapprum och klädvård på entréplan och tre rogivande sovrum samt allrum en våning upp. Möjligheten finns att skapa ett fjärde sovrum på övervåningen. Utemiljön erbjuder en stenlagd entré och en större terrass på baksidan i trä. I anslutning till huset finns en carport och förråd.

I Vikhem är en ny stadsdel med blandad bebyggelse. Här erbjuds en hög livskvalitet där man kan strosa i motionsspår, fika på torget eller leka i parken. Närhet till skolor, badhus och service. Bra kommunikationer med kort avstånd till Malmö, Lund och Sturups flygplats når man på 20 minuter.

Luftiga kedjehus

När du kommer in i bostaden möts du av ljuset från trädgårdssidan vilket skapar en välkomnande känsla av rymd. Huset genomsyras av genomtänkta lösningar för att passa den moderna familjen där förvaring står högt i kurs. I entrén finns ett praktiskt kapprum som ger plats för såväl ytterkläder som barnvagn. I anslutning till hallen finns även separat klädvård, WC/dusch och smart förvaring under trappan.

Hjärtat i huset utgörs av det luftiga vardagsrummet med fina fönsterpartier mot trädgården. Härifrån kan man enkelt nå terrassen på baksidan. Köket med matplats för åtta personer är planerat för matlagning tillsammans med familj och vänner. Den delvis öppna planlösningen ger en fin kontakt mellan sittgrupp, kök och matplats.

En våning upp möts du av den sociala delen med ett allrum. Här finns även tre rogivande sovrum med tillhörande förvaring. För den större familjen ges möjligheten att skapa ett fjärde sovrum på övervåningen.

Med sinne för detaljer

Trivselhus är välkända för och månar om detaljerna - som tål att jämföras. Våra hus har genomtänkta planlösningar, är energieffektiva och håller en hög utrustningsnivå redan som standard. Helkaklade våtrum, parkettgolv, golvvärme i grundplattan, hög utrustningsgrad samt fullhöjdsskåp i kök, tvättmaskin med torkfunktion och frånluftsvärmepump i varje bostad. Handmålat gerat listverk ger en hög slutfinish och bidrar till uppskattning hos dem som tillträder bostäderna. Dubbelt skivmaterial med träfiberskiva och gipsskiva underlättar upphängning av tavlor och hyllor. Dessutom säkrar de tillsammans med isolering i mellanbjäklag och innerväggar en fin upplevelse av vår ljudkvalitet. Välkända, ofta svenska, varumärken, borgar för genomgående hög kvalitet.

Helheten i fokus

Trivselhus lägger stor omsorg vid planeringen av ett nytt område för att skapa en genomtänkt helhet och trevlig bostadsmiljö. Utifrån befintlig bebyggelse, natur och lokal tradition, hittar vi ett uttryck för områdets identitet. Vi tar hänsyn till väderstreck vid placering av uteplatser och skapar utrymme för grönområden som aktivt utvecklar närmiljöns funktioner. Parkering och avfallshantering finns intill varje bostad.

Omtanken slutar inte vid ytterdörren. En stor del av trivseln i våra hus har såklart med väl genomtänkta lösningar att göra. Vår grundtanke och standard omfattar tvättmöjligheter med kombinerad tvättmaskin med torkfunktion samt tvättbänk i varje lägenhet. Ett kök med ordentlig plats för hela familjen där vi utnyttjar takhöjden för skåp i fullhöjd. Trots att förvaring är en förutsättning för att vardagen ska fungera är det ofta en bristvara. Vi strävar därför alltid efter att optimera förvaring genom separat klädkammare och inbyggd förvaring.

Hög bostadsstandard och en konstruktion som bland annat ger god ljudisolering är faktorer som bidrar till ett bra boende. Men funktion är inte allt. Våra hus präglas av genomsikt och ljus och vi eftersträvar alltid att skapa en uteplats med sol. Att kunna integrera en lättillgänglig och inbjudande utemiljö gör huset till den oas vi alla vill ha. Vi sätter helheten i fokus.

Bilder

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig