Vikhem, Staffanstorp

Vikhem, Staffanstorp

Vikhem

Trivselhus uppför 14 moderna villor i Vikhem. Perfekt för dig som vill ha känslan av en friliggande villa men samtidigt åtnjuta sammanhållningen med grannar i en bostadsrättsförening. Preliminär inflyttning är beräknad att ske under sista kvartalet 2019. Försäljning i samarbete med Bjurfors.

En växande stadsdel

I Vikhem växer en ny stadsdel fram med blandad bebyggelse. Här erbjuds en ytterligare livskvalitet där ni kan strosa i motionsspår, fika på torget eller leka i parken. Närhet till skolor, badhus och service.  Bra kommunikationer med kort avstånd till Malmö, Lund. Sturups flygplats når du på 20 minuter. 

Här erbjuds friliggande villor i bostadsrättsform där du själv får rå om din tomtyta. Ett väldisponerat hus där ni finner luftiga sociala ytor, bra ytor för avhängning och klädvård på entréplan och tre rogivande sovrum samt allrum en våning upp. Möjligheten finns även att skapa ett fjärde sovrum på övervåningen.

Utemiljön erbjuder en stenlagd entré med plats för liten sittgrupp och en större terrass i trä på baksidan. I anslutning till huset finns en cykelcarport med förråd i bakkant. Läs mer om bostadsrätterna här (pdf).

Läs mer om Vikhem och försäljningsprocessen hos Bjurfors. Välkommen att kontakta mäklare för privat visning.

Villa i Vikhem sedd från baksida

Villa i Vikhem - kök

Villa i Vikhem - vardagsrum

Remus Cismas Mäklare

Tel 040-608 30 16

remus.cismas@bjurfors.se

Karolina Wictorin Mäklare

Tel 040-608 30 26

karolina.wictorin@bjurfors.se

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Din intresseanmälan kommer skickas till Trivselhus
Stäng