Sjöåkra, Bankeryd

Sjöåkra, Bankeryd

Sjöåkra, Bankeryd

Trivselhus planerar nu första etappen äganderätter i natursköna Sjöåkra. Husen som kommer att uppföras på unikt läge direkt vid Vättern blir dessutom Jönköping kommuns första Svanenmärkta byggnader.

Området Sjöåkra ligger endast 10 km från expansiva Jönköping och erbjuder de boende en perfekt mix av närhet till city, närservice i Bankeryd och naturen med strand och strövområden. På de nyexploaterade tomterna kommer Trivselhus i första etappen att uppföra 3-planhus och 2-planshus i ägandeform.

Husen säljs som äganderätter med hög standard där helkaklade våtrum, 1-stavsparkett och rostfria vitvaror är självklarheter. Möjligheterna att forma en personlig bostad är flera genom olika materialval och tillval av hög kvalitet i en online-konfigurator. Genom att husen har såväl ljuvliga balkonger som uteplats i marknivå finns förutsättningar för dig att skapa din egen oas. Färdigplanerad exteriör och trädgård med gräs, häckar och stenlagd uteplats ingår också i husköpet. I anslutning till huset finns grusad biluppställningsplats med plats för två bilar. Det finns även ett praktiskt förråd som rymmer både cyklar och trädgårdsredskap.

Ett Svanenmärkt hem
Svanenmärkningen innebär att husen granskas ur ett livscykelperspektiv. Det är ett helhetsgrepp på byggprocessen, byggnaden och hur den används och förvaltas. Alltifrån träet i takstolarna till spacklet i badrummet har granskats för att leva upp till Svanens krav, vilket garanterar en sund boendemiljö fri från hälsofarliga kemikalier. Miljöklassade hus spås bli ännu mer attraktiva på framtidens bostadsmarknad, vilket höjer värdet på din bostad än mer.

Försäljning
Totalt har Trivselhus 28 byggrätter på området. Kontakta säljare Mikael Sörmander för mer information.

Mikael Sörmander Säljare

Tel 036-30 53 48

SMS 0761-13 05 07

mikael.sormander@trivselhus.se

Trivselhus i Jönköping

Vaggerydsgatan 1
553 30 Jönköping
Tel 036-30 53 40

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Din intresseanmälan kommer skickas till Jönköping
Stäng