Norrköping - Mauritzberg

  • Kommun Norrköping
  • Område Mauritzberg
  • Adress/beteckning Grips väg
  • Status Till salu

Förverkliga din dröm om en villa vid havet! På Mauritzberg finns allt: Närhet till Bråviken, ett 400-årigt slott och golfbana inpå knutarna. Ett nytt, unikt koncept inom svenskt boende.

Tomterna vid Grips väg vetter mot sydost, syd eller sydväst och har utsikt över Mauritzbergs golfbana. Tomterna ligger i kanten av en gammal ekskog och en del av husen har även havsutsikt. Alla tomter är anslutna till kommunalt vatten- och avloppsnät samt till el, OPTO-fiberteknik för telefoni, bredband och TV. Tomternas priser varierar från 600 000 kr upp till 1,1 mkr. I priserna ingår tomt och en spelrätt (50 000 inkl. moms). Anslutningsavgift för vatten och avlopp/Norrköping vatten tillkommer.

Östra Husby, ett vacket litet samhälle ligger i närheten och erbjuder all den service du behöver.Till Stockholm är det cirka 140 km, till Skavsta flygplats cirka 60 km och till Norrköping 30 km.

Trivselhus uppför ett visningshus på området, <a href="/Templates/pub/pages/HouseSketch.aspx?id=663&epslanguage=sv" target="_blank">Wise 5</a>, med premiärvisning i maj 2011.

<a href="/Global/11_mberg_detaljplan_web.pdf" target="_blank">Översiktsplan »</a>

Mer information finns även på http://www.mauritzberg.se

Trivselhus i Norrköping

Kristinagatan 10
602 26 Norrköping
Tel 011-14 40 40

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Din intresseanmälan kommer skickas till Norrköping
Stäng

Fler bilder