Ulla Lyckas väg - Kållered, Livered

Ulla Lyckas väg - Kållered, Livered

Mölndal

I natursköna Livered byggs ett trevligt bostadsområde med välplanerade och energieffektiva hus i direkt anslutning till ett populärt villa- och radhusområde. Gångavstånd till barnomsorg, service och goda kommunikationer.

Med Ullas Lyckas väg som adress har man närhet till allt som gör vardagen lite enklare. Här får man mer tid över till familjen, njuter av soliga dagar vid Tulebosjön eller förbättrar svingen på någon av Mölndals tre golfklubbar. För en aktiv livsstil finns också idrottsplats, ishall och stall samt naturområden inom promenadavstånd.

Husen kännetecknas av fina materialval, effektiv planering och lättskötta insynsskyddade uteplatser. Planlösningen är skräddarsydd för familjer, med öppna sociala ytor, badrum på båda våningsplan och gott om förvaringsutrymmen. Samtliga hus har såväl klädkammare som exteriört förråd.

Totalt består projektet av två bostadsrättsföreningar om totalt 52 bostäder som byggs i två etapper. Första etappen omfattar 22 bostäder. Dessa hus är 108 kvm och säljs till fasta priser med planerad inflyttning hösten 2018.

Mer information gällande husen samt försäljningsprocessen fås via Fastighetsbyrån.

 

Patrik Teply Fastighetsmäklare

Tel 031-7464940

SMS 0704-20 49 90

patrik.teply@fastighetsbyran.se

Trivselhus i Göteborg

Gruvgatan 8
421 30 Västra Frölunda
Tel 031-89 50 80

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Din intresseanmälan kommer skickas till Göteborg
Stäng