Edsgatan - Karlstad

Edsgatan - Karlstad

Karlstad

Naturskönt och på nära avstånd till Karlstad centrum uppförs radhus i Trivselhus regi. Här erbjuds ljusa lägenheter i bostadsrättsform. Väldisponerade kvadratmeter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i entréplan samt tre bra sovrum på övervåningen. Ett perfekt boende för den lilla familjen alternativt den äldre generationen. Flexibelt tillträde med avgiftsfritt hela 2018.

Naturskönt boende med nära till centrum

Området är grönskande och har en lantlig känsla med ”ladan” Edsgatans Gård centralt belägen i området. Här växer en ny stadsdel fram. Bebyggelsen är blandad med friliggande villor, flerfamiljshus och radhus vilket ger området en trevlig känsla.

Nära till sjön Alstern som erbjuder allt från fiske och båtliv sommartid till långfärdsskridskor vintertid. Här finns även fina promenadstråk i skogspartier. I närheten ligger Klarälvsbanan, en anrik järnvägssträcka som gjorts om till en vacker cykelbana som sträcker sig flera mil genom den värmländska landsbygden. I närområdet finns flera livsmedelsbutiker, skola, bibliotek, golfbana och universitet.

Mer information om husen, visningstillfällen och försäljningsprocessen finns på Svensk Fastighetsförmedling.

Läs mer: Karlstad, Edsgatan, Stockfallet 1 folder (pdf)

Patrik Liikamaa Fastighetsmäklare

SMS 0703-87 97 07

patrik.karlstad@svenskfast.se

Trivselhus i Karlstad

Blockgatan 11
653 41 Karlstad
Tel 054-19 05 55

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Din intresseanmälan kommer skickas till Karlstad
Stäng