BRF Kartberget

BRF Kartberget

Trivselhus bygger 32 bostadsrättslägenheter som totalentreprenör och gör området till en attraktiv och väl fungerande bostadsmiljö, med stor hänsyn till den befintliga omgivningen.

Modernt område i härlig miljö

Kartberget erbjuder ett av Karlstads absolut finaste lägen, med närhet till Klarälven. Beläget med endast 3 km in till torget i Karlstad, mellan stadsdelarna Romstad och Björkås. Generösa grönytor, lekplats och brygga vid älven gör Kartberget till ett oerhört inbjudande och populärt bostadsområde.

Flygbilder från området i oktober 2015 visar tidigare uppförda villor och hur vi påbörjat byggnationen av bostadrätterna: 

Välplanerade lägenheter

Det blir åtta tvåvåningsbyggnader med fyra lägenheter i varje. Lägenheterna har 2-4 rum med hög grundstandard. Härliga uteplatser till marklägenheterna och inbjudande balkonger till de övriga. Till lägenheterna byggs det ett fint rekreationsområde med gemensam pool. Dessutom ingår carport med eluttag till varje lägenhet.

Kök/vardagsrum i öppen planlösning med generösa ljusinsläpp och fönsterdörr ut mot balkong alt. markterrass. Kombinerat badrum/klädvård, fullutrustat med tvättbänk, tvättmaskin, torktumlare och praktisk duschhörna.

Personliga val sätter stilen

I köket väljer du fritt mellan olika kulörer på slät lucka från Ballingslöv och får vitvaror från Bosch i rostfritt som standard. Ekparkett ingår i alla torra utrymmen liksom klinker vid entré och helkaklade badrum och klinker på golv i wc. Du väljer fritt bland olika kulörer för klinker och vi erbjuder flera tillval för golv, kök och bad.

 
Ladda ner folder om BRF Kartberget

Mer information finns också på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida:

Kontakta säljare för detta grupphusområde

Svensk Fastighetsförmedling Mäklare

Tel 054 21 10 00

sf.karlstad@svenskfast.se

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Din intresseanmälan kommer skickas till Trivselhus
Stäng