Ursvik, Sundbyberg

I Ursvik växer en modern, omtänksam och hållbar stadsdel fram. Här bor man granne med naturen och har nära till stan. Trivselhus har uppfört bostäder i form av radhus i tre etapper.

MYSIGA KVARTER NÄRA NATUREN

I Sundbyberg växer  en helt ny stadsdel fram i natursköna Ursvik. Närhet till bland annat naturreservat och motionsspår kombinerat med goda kommunikationer till Stockholm (cirka 15 minuter med bil) och Arlanda (cirka 20 minuter med bil) gör Ursvik till ett boende med unika möjligheter.

För många av de boende är naturen och de härliga rekreationsområdena i och omkring Igelbäckens naturreservat, en av Ursviks allra största fördelar. Oavsett om du vill promenera, springa, åka skidor eller cykla så har du kommit rätt.

I Ursvik har Trivselhus i etapper byggt 3 bostadsrättsföreningar med totalt 42 välplanerade radhus och 4 lägenheter. Stor omsorg har lagts för att skapa en genomtänkt helhet och trevlig bostadsmiljö. Husen med sina väl genomtänkta lösningar, höga bostadsstandard och konstruktion med god ljudisolering har härliga färger och trevliga uteplatser i olika väderstreck. 

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig