Sandsoppen, Borås

Sjöbo är en levande stadsdel i Borås där det mesta finns. Här har Trivselhus uppfört 13 ljusa och luftiga radhus i bostadsrättsform. Öppen planlösning, tre sovrum och en total boarea på 108 kvadratmeter.

Luftiga radhus i levande stadsdel

Sjöbo är en levande stadsdel i Borås där det mesta finns. Gångavstånd till badplats såväl som buss med täta förbindelser till Knalleland och centrum. På promenadavstånd finns skola och barnomsorg samt mataffär, närbutik och restaurang. En stadsdel med spännande bebyggelse där småhusbyggnader blandas med flerfamiljshus. 

Här har Trivselhus uppfört 13 ljusa och luftiga radhus i bostadsrättsform med en total boarea på 108 kvadratmeter. Fasad med stående/liggande panel i kulörerna gult och gröngrått, samt förråd i rött. Navet i bostaden är trappan, placerad mitt i lägenheten men ändå nära entrén för bästa möjliga kommunikation mellan våningarna. Planlösningen på entréplan är öppen och ljus med bra kontakt mellan sittgrupp, matplats och kök. Övervåningen har tre bra sovrum varav ett föräldrasovrum. 

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig