Slutsålt

Moderna kedjehus i bostadsrättsform

I Vikhem växer en ny stadsdel med blandad bebyggelse fram. Här låter Trivselhus uppföra 11 moderna kedjehus i bostadsrättsform där du själv får rå om din tomtyta. Försäljning sker i samarbete med mäklare. Samtliga bostäder är slutsålda!

Kommun

Staffanstorp

Område

Staffanstorp, Vikhem Östra

Ny stadsdel med blandad bebyggelse

I Vikhem växer en ny stadsdel med blandad bebyggelse fram. Här låter Trivselhus uppföra 11 moderna kedjehus i bostadsrättform där du själv får rå om din tomtyta.

Här erbjuds en hög livskvalitet i ett område där du kan utnyttja motionsspår eller leka i parken. Närhet till skolor, badhus och service. Bra kommunikationsmöjligheter med kort avstånd till Malmö och Lund. Sturups flygplats 20 minuter bort.

 

Moderna kedjehus i två plan

Här bor du i ett väldisponerat hus med luftiga och sociala ytor. Rymlig hall och entré med bra förvaringsmöjligheter och praktisk anlutning till klädvård och wc/dusch. Ett ljust och härligt vardagsrum med fina fönsterpartier. Härifrån når du terrassen på baksidan.

Trappan till överplan leder upp till allrum med utgång till balkong. Här finns tre sovrum varav föräldrasovrummet har egen klädkammare.  I wc/dusch finns plats för att välja till ett badkar om så önskas. En total boarea på 131 kvm.

Upplev mer av husen i vår digitala broschyr

Bilder

Kontakt

Mikael

Mikael Green

Mäklare, Bjurfors

Tel 0708-35 34 80

 

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig