Försäljning pågår!

Parhus i bostadsrättsform

Trivselhus uppför 16 bostadsrätter i parhusform i området Edsgatan (Norra Stockfallet) i Karlstad. Försäljning sker i samarbete med SkandiaMäklarna. 

Kommun

Karlstad

Område

Stockfallet, Karlstad

Bo naturskönt & bekvämt

Området Edsgatan (Norra Stockfallet) är ett naturskönt område cirka 8 km från Karlstads centrum och cirka 3 km från universitet. Här bor du i en grönskande kulturbygd med blandad bebyggelse.

Området är beläget två minuter från sjön Alstern med dess bad- och fiskemöjligheter. Runt knuten finns fina skogspartier med härliga promenadstråk. Goda kommunikationer med busshållplats en kort promenad bort. I närheten finns även Klarälvsbanans anrika cykelbana som sträcker sig miltals genom den värmländska landsbygden. En förskola är planerad att byggas i området och en ny skola för årskurs 1-6 är planlagd på Stockfallet.

Upplev mer av husen i vår digitala broschyr

Luftiga parhus

När du kommer in i bostaden möts du av en rymlig hall. Husen genomsyras av genomtänkta lösningar för att passa den moderna familjen där förvaring står högt i kurs.

I entrén finns plats för ytterkläder och i anslutning finns även separat klädvård, WC/dusch och smart förvaring under trappan. Hjärtat i huset utgörs av det luftiga vardagsrummet med fina fönsterpartier mot framsidan. Härifrån kan man enkelt nå terrassen. Köket med matplats är planerat för matlagning tillsammans med familj och vänner. Den delvis öppna planlösningen ger en fin kontakt mellan sittgrupp, kök och matplats.

En våning upp möts du av den sociala delen med ett allrum. Här finns även tre rogivande sovrum med tillhörande förvaring. För den större familjen ges möjligheten att skapa ett fjärde sovrum på övervåningen.

Bilder

Kontakt

Alma

Alma Röding

Fastighetsmäklare

Tel 073-088 40 83

 

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig