Försäljning pågår!

Parhus i ägandeform

I natursköna Lindbacka i Gävle uppför Trivselhus 3 parhus med 6 boenden i ägandeform. Försäljning sker i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. 

Kommun

Gävle

Område

Lindbacka, Gävle

Bo naturskönt & bekvämt

Lindbacka är ett naturskönt område cirka 5 km från Gävle centrum. Här bor du med direkt närhet till både Gävle Golfklubb och Skidstavallen, det omtyckta friluftsområden med löpar- och skidspår samt cykelleder. Lindbacka förskola ligger i området och Tallbackens skola nås genom en kortare promenad. ICA Supermarket ligger cirka 1 km bort och Norrlandet med bland annat Engeltofta och Bönan ligger inom cykelavstånd. Bra förbindelser till centrala Gävle och cykelväg hela vägen till centrum.

I området låter Trivselhus uppföra 3 parhus med 6 boenden i ägandeform. Ett väldisponerat boende med luftiga sociala ytor, välkomnande entré och klädvård på entréplan. Tre rogivande sovrum och allrum en trappa upp. Två helkaklade WC/duschutrymmen varav det ena med badkar. Möjlighet att skapa ett fjärde sovrum på övervåningen. Utemiljön erbjuder en större terrass i trä på baksidan och i anslutning till huset finns carport med förråd.

Luftiga parhus

När du kommer in i bostaden möts du av en rymlig hall. Husen genomsyras av genomtänkta lösningar för att passa den moderna familjen där förvaring står högt i kurs. I entrén finns plats för ytterkläder och barnvagn. I anslutning till entrén finns även separat klädvård, WC/dusch och smart förvaring under trappan.

Hjärtat i huset utgörs av det luftiga vardagsrummet med fina fönsterpartier mot baksidan. Härifrån kan man enkelt nå terrassen. Köket med matplats är planerat för matlagning tillsammans med familj och vänner. Den delvis öppna planlösningen ger en fin kontakt mellan sittgrupp, kök och matplats.

En våning upp möts du av den sociala delen med ett allrum. Här finns även tre rogivande sovrum med tillhörande förvaring. För den större familjen ges möjligheten att skapa ett fjärde sovrum på övervåningen.

Bilder

Kontakt

Linus

Linus Lindqvist

Svensk Fastighetsförmedling

Tel 070-214 36 95

 

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig