Tillsammans skapar vi framtidens bostäder

Ett hem är inte bara ett hus utan också en miljö där människor trivs och mår bra. Helheten och detaljerna. Designen och funktionerna. Allt är lika viktigt, och vi på Trivselhus är övertygade om att vi skapar sådana miljöer bäst tillsammans.

En trygg partner

Vi har lösningar på de flesta samarbets- och upplåtelseformer. Vi kan leverera husöverbyggnader såväl som unika bostadsområden, allt på totalentreprenad för största enkelhet för dig som beställare.

Professionell ledning från start till mål

Pågående projektområden

Tillsammans skapar vi framtidens bostäder. Ett hem är inte bara ett hus utan också en miljö där människor trivs och mår bra. Helheten och detaljerna. Designen och funktionerna. Allt är lika viktigt och vi på Trivselhus är övertygade om att vi skapar sådana miljöer bäst tillsammans.

Läs mer om våra pågående projekt

Referensobjekt

Vi strävar efter att göra varje projektområde till en genomtänkt helhet och trevlig bostadsmiljö. Utifrån befintlig bebyggelse, natur och lokal tradition hittar vi ett uttryck för områdets identitet.

Läs mer om några av våra referensområden

Vi bygger i trä

Det finns inga genvägar till Trivselhus gedigna byggkvalitet. Bakom den ligger rutiner, noggrannhet och erfarenhet. Konstruktion, produktion, montering - allt hänger ihop i en värdeskapande kedja.

Byggkvalitet för hållbara hem

Hållbara hem

Vi vill forma genomtänkta projektområden för en hållbar livsstil. Där allt från laddenheter för hybrid- och elbilar till att trygga barnens närmiljö genom Friendsprogrammet är naturliga delar.

För våra kunder och för miljöns skull

Kontakta oss

Alla grupphusprojekt är unika och för att kunna erbjuda er bästa möjliga vill vi gärna träffas för att tillsammans komma fram till vad vi kan erbjuda. Tillsammans kan vi utveckla framtidens hållbara hem.

Hör av dig till oss!