Skogskoncernen Södra

Sedan 2009 ingår Trivselhus i skogskoncernen Södra, en av Sveriges största skogsägarföreningar med fler än 52 000 skogsägare som medlemmar.

En del av Södra

Genom värdeskapande relationer och långsiktigt agerande visar Södra vägen för nästa generations skogsbruk. Ett ansvarstagande som även ger er köptrygghet när ni väljer att bygga ett hus från Trivselhus.

Södra är även en internationell skogsindustrikoncern där virket från skogsgårdarna förädlas i egna industrier till sågade och hyvlade trävaror, biobränsle samt massa för tillverkning av papper och textil.

Södra har en av Europas största sågverksrörelser och är en av de största producenterna i världen av barrsulfatmassa för avsalumarknaden. Södra tillverkar dessutom textilmassa. Södras tre massabruk har i det närmaste en fossilfri produktion och genererar ett energiöverskott. Denna biobaserade energi säljs bland annat som grön el och fjärrvärme. Grön el som även ni som flyttar in i ett nytt Trivselhus kan ta del av.

Inom Södra satsar man dessutom målmedvetet på innovation för att utveckla nya produkter baserade på den förnybara virkesråvaran och har en genomgående drivkraft av nytänkande på vägen mot en hållbar bioekonomi.

Besök Södras hemsida

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig