Vi söker nya medarbetare

Just nu söker dig som vill vara en del av ett vinnande team på en unik framtidsresa! Är du intresserad av en tjänst som Redovisningsekonom/Controller, Entreprenadansvarig, Säljagent eller Arkitekt? Då har vi ett spännande jobb som kanske passar just dig!

Redovisnings-ekonom/ Controller

Vi söker en Redovisningsekonom/ Controller som vill bli en del av ett vinnande team på en unik framtidsresa. Ett perfekt tillfälle för dig som är en resultatorienterad lagspelare. En bred roll inom ekonomi där du stödjer, kvalitetssäkrar och effektiviserar redovisnings- och controllingprocessen. 

Läs mer och sök tjänsten här

Entreprenad-ansvarig

Vi behöver tänka nytt och annorlunda för att förbättra vårt arbetssätt! Vi söker Entreprenadansvarig för något av våra två affärsområden, Trivselhus och Movehome. Ditt primära uppdrag blir att driva affärer, öka kundnöjdheten samt vår effektivitet. Du kommer att ansvara för upphandlingsprocessen av entreprenaden och arbeta proaktivt för att öka antalet nollfelsbesiktningar. Ett perfekt tillfälle för dig som är driven, nyfiken och brinner för möjligheten att skapa något unikt.

Läs mer och sök tjänsten här

Arkitekt

Trivselhus söker en Arkitekt som vill bli en del av ett vinnande team på en unik framtidsresa. Ett perfekt tillfälle för dig som är kreativ och nyfiken på möjligheten förverkliga unika husdrömmar. Du projektleder kundärendet från skiss till färdig bygghandling.

Läs mer och sök tjänsten här

 

Uppdaterat: 2019-07-04

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig