Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

    Ny husmodell - Stella 131

    Stella 131 är ett välplanerat hus som passar perfekt på smalare tomter då entrén är placerad på gaveln. Utgångar åt fyra väderstreck gör huset lättplacerat på tomten och ger möjlighet att skapa flera uteplatser för såväl sol som skugga. Det något förhöjda vägglivet på fasaden möjliggör plats för markis eller pergola.

    Öppen planlösning med fina ljusinsläpp som tillsammans med det generösa snedtaket skapar extra rymd. Köksön bildar en naturlig samlingspunkt i anslutning till matplats, vardagsrum och allrum. Avskild föräldradel med egen wc/dusch, klädkammare och utgång mot trädgården.

    Låt Stella vara ledstjärnan

    En given husform tillsammans med en palett av våra kunders favoriter bland val och tillval gör husresan enklare och ger er tid över till annat. Det gör även att vi kan erbjuda ett bättre pris, en kortare leveranstid och en trygghet i att alla material och lösningar är kontrollerade i förväg. Kort sagt, en närmare väg till ert livsverk.

    Upptäck mer om Serie Stella

    Hustillverkaren bakom ert livsverk

    Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och hör hemma i Landsbro på det småländska höglandet. Med gedigen kvalitet i fokus erbjuder vi att bygga ert nya hus med trygg totalentreprenad.