Trivselhus i ny rekordaffär

Trivselhus och markentreprenören MacFreeze fortsätter att gemensamt satsa kraftigt i området Norrboda, Kungsängen. Nu ska ytterligare cirka 120 bostäder byggas, avtal värda cirka 250 miljoner kronor för Trivselhus.

Trivselhus och MacFreeze har under många år samarbetat kring styckehus på enskilda tomter och investeringar i byggbar mark. I området Norrboda, Kungsängen, har en första etapp på 62 villor uppförts på gemensamt ägd mark under 2013-2015.

Nu har parterna enats om ett fortsatt samarbete kring etapperna två och tre. Planen är att bygga sammanlagt 68 parhus och 51 fristående villor, alla i bostadsrättsform. Samtliga parhus i den andra etappen är redan sålda och kommer att byggas under 2016. Parhusen och villorna i etapp tre kommer att säljas nästa år och produceras under 2016 och 2017. De aktuella kontrakten omfattar totalentreprenad ovan grund och är värda cirka 250 miljoner kronor.

– Vårt samarbete med MacFreeze kring styckebyggda småhus har varit mycket framgångsrikt för oss båda. Nu tar vi nästa steg och fördjupar samarbetet med gruppbyggda småhus i olika former, säger Jan Johansson, vd för Trivselhus.

– Jag är mycket nöjd med vårt samarbete och värderar inte minst Trivselhus höga kvalitet väldigt mycket, säger Kjell Schön, vd och ägare till MacFreeze AB.

Uppdaterat: 2016-04-13

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig