Vi skräddarsyr ditt hem

Något skräddarsytt ska passa perfekt, hålla länge och skapa en lyxig känsla. Oavsett om det handlar om en kostym eller ett hem. Tillsammans med Trivselhus har du alla möjligheter att skräddarsy en huslösning. Utgå från att allt är möjligt. Tänk på våra husmodeller som inspiration och hjälp för att komma vidare i husdrömmarna.

Trivselhus. skräddarsytt, hus, hem
Klassiska och väl avvägda husformer är önskedrömmen för många! Stramt kubistiskt formspråk är det rätta för andra.

Trivselhus, skräddarsytt, hus, hem

Kanske hittar du ditt drömhus bland de färdiga förslagen. Kanske ser du ett hus som du tycker om, men vill anpassa till dina önskemål. Trivselhus, skräddarsytt, hem, husEller så hjälper våra husdesigners till att designa ett helt nytt och unikt hem.

Trivselhus husdesigners är måna om att resultatet av det skräddarsydda huset blir både funktionellt och estetiskt bra. Därför utgår vi alltid från våra egna
Designvärden i vårt skapande, utvecklade genom vår kunskap och långa erfarenhet av att bygga hus. Vårt mål är att huset blir som det i drömmarna, ett hus för alla aspekter av dig – ditt livsverk.   

Trivselhus, skräddarsytt, hus, hem, designers

Designvärden

Varför inte använda våra Designvärden som en ”checklista” i jakten på drömhuset? Beställ gärna en scrapbook från Trivselhus hemsida och börja samla inspiration som matchar dina drömmar!

Trivselhus, skräddarsytt, hem, hus, scrapbook

Stil

Med en personlig och sammanhållen stil blir huset vackrast. Vi är alltid noga med att stilen passar de människor som ska bo i det och att ut- och insidan hänger ihop designmässigt i både stort och smått. Här ett modernt badrum med kundens egen touch för personlig stil.

Trivselhus, skräddarsytt, hus, hem, badrum

Funktion

Väl genomtänkta hus fungerar i vardagen. Det innebär att våra hus är anpassade för de människor som ska bo i det, är enkla att möblera och har bra förvaring. Här exempel på generöst dressingroom.

Trivselhus, skräddarsytt, hus, hem, dressingroom

Rumslighet

Tydliga rum, gångstråk och ljusflöden gör huset naturligt tilltalande. Vi kombinerar rymd, genomsikt och generösa ytor med tydlig rumslighet och uppdelning mellan olika funktioner. 

Trivselhus, skräddarsytt, hus, hem

Harmoni

Väl avvägda proportioner skapar harmoni. Det åstadkommer vi bland annat genom att huskroppen passar med takets utformning och att större hus delas in i flera matchande huskroppar. Som exemplen med moderna och klassiska husformer vi redan visat.

Helhet

Det är helheten som skapar ett hem. Vi designar ert hus efter tomtens unika förutsättningar och ser till att helheten fungerar med allt ifrån tomtplanering till innerdörrar som matchar husets stil.

Trivselhus, skräddarsytt, hus, hem

Mer inspiration och vackra husbilder hittar du på trivselhus.se!

Jessica Nilsson, Designchef

Uppdaterat: 2015-11-05