Nya stjärnor på hushimlen

Trivselhus utökar nu husserien Stella som på kort tid blivit en succé. Serie Stella är välplanerade hus som ger våra kunder en enklare husresa till bättre pris och med kortare leveranstid.

De tidigare 8 husmodellerna i serien får nu sällskap av fler stjärnor på hushimlen! Först ut är vinkelhuset Stella 135. Ett välplanerat 1-planshus där ryggåstak i kök/vardagsrum och ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck ger extra ljus och rymd. Avskilt placerade ligger tre sovrum samlade kring ett allrum, där föräldrasovrummet har egen wc/dusch, rejäl klädkammare och altandörr ut mot trädgården. Tack vare sin vinkelform erbjuder huset en skyddad hörna för uteplats med utgång direkt från matplatsen.

- Ett hemtrevligt vinkelhus där ryggåstaket ger en härlig känsla av ljus och rymd, summerar arkitekt Anette Schill Karlsson som skapat huset.

Genom att välja ett hus ur serie Stella utlovar Trivselhus ett bättre pris, en kortare leveranstid och tryggheten i att alla material och lösningar är kontrollerade i förväg.

- Grunden till löftet vilar på att en given husform tillsammans med en palett av våra kunders favoriter bland val och tillval gör husresan enklare och ger kunden tid över till annat. Kort sagt, en närmare väg till kundens eget livsverk, säger Mikael R Olsson

Serie Stella är ledstjärnan på den närmaste vägen till ett nytt hem – ett livsverk.

För mer information

Mikael R

Mikael R Olsson

Affärschef Styckehus

 

Uppdaterat: 2020-03-26

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig