Nu bygger vi radhus i Ursvik

Nu bygger Trivselhus vidare i området Ursvik i Sundbyberg. I en första etapp av flera blir det 13 moderna radhus med hög standard. Här bor man i mysiga kvarter nära natur, service, skolor och stadsliv.

 

 

I Sundbyberg växer nu en helt ny stadsdel fram i natursköna Ursvik. Närhet till bland annat naturreservat och motionsspår kombinerat med goda kommunikationer till Stockholm (cirka 15 minuter med bil) och Arlanda (cirka 20 minuter med bil) gör Ursvik till ett boende med unika möjligheter.

– Nu bygger vi 13 moderna och yteffektiva radhus som kommer att säljas som bostadsrätter. Samtliga har öppen planlösning med 3 sovrum, och möjligheterna är stora att forma en personlig bostad genom olika materialval och tillval, säger Jan Johansson.

Stadsbyggnadsprojektet Ursvik påbörjades 2005 och kommer att innehålla 6 000 bostäder och många kommersiella byggnader. Tanken är att skapa en småstadskänsla med mysiga kvarter för boende, arbete, skola och fritid. Redan nu finns bra kollektivtrafik. Dessutom byggs infrastrukturen ut efter hand, bland annat med tvärbana.

– Ursvik är ett område som erbjuder livskvalitet för alla åldrar och till den livskvaliteten vill Trivselhus vara med och bidra med våra hus. Vi planerar redan för nästa etapp som kommer att innehålla 21 radhus, säger Jan Johansson.

Läs mer om området här

Uppdaterat: 2015-11-06

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig