Förvalta ditt livsverk med appen MaintAid

Genom mobilappen MaintAid får du en bättre överblick och stöd i underhåll och skötsel av ditt nya hem. Med rätt underhåll skapar du förutsättningar för ett hållbart hem.

SKÖT OM HUSET

Trivselhus skapar hållbara hem ur flera perspektiv och därför känns det extra bra att underlätta för er som kund att förvalta ert livsverk på bästa sätt!

I mobilappen MaintAid samlas alla underhållsåtgärder, bruksanvisningar och annan viktig information om hur ni sköter om ert hus lätt tillgängliga, så att ni lättare kan undvika kostsam service och för tidiga utbyten. MaintAid gör det helt enkelt lättare och roligare för er att hålla ert hus och all utrustning i toppskick genom att ni får påminnelser om vad som ska göras, när det ska göras och hur det ska göras.

I samband med inflyttning får ni en förprogrammerad kod som innehåller exakt de underhållsåtgärder som behövs för ert unika hem.

TILLGÄNGLIG FÖR ALLA

Är ni ännu inte kund hos oss eller har ni redan flyttat in? Då kan ni själva lägga till information om produkter och material som finns i just ert hus. Bor ni redan i ett hus från Trivselhus så hittar ni generella skötselinstruktioner per produktslag på det USB-minne ni fick vid slutbesiktningen. Där finns även allmänna skötselråd kopplat till målning, vattenlås m.m. Se också över de bruksanvisningar ni har - där kan ni läsa mer om de specifika anvisningar som finns, till exempel för era vitvaror.

Ni väljer själva vilka aviseringar ni vill få i appen - lägg till de intervall som rekommenderas i skötselanvisningarna för just det ni vill hålla koll på.

Ladda hem appen redan idag, den finns där appar finns!

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig