Förvalta ditt livsverk med appen MaintAid

Nu lanserar vi ett helt nytt digitalt stöd för våra kunder. Genom mobilappen MaintAid får du en bättre överblick och stöd i underhåll och skötsel av ditt nya hem.

Förvalta ditt livsverk med appen MaintAid

Trivselhus skapar hållbara hem ur flera perspektiv och därför känns det extra bra att underlätta för dig som kund att förvalta ditt livsverk på bästa sätt!

I mobilappen MaintAid samlas alla underhållsåtgärder, bruksanvisningar och annan viktig information om hur du sköter om ditt hus lätt tillgängliga, så att du lättare kan undvika kostsam service och för tidiga utbyten.

MaintAid gör det helt enkelt lättare och roligare för dig att hålla ditt hus och all utrustning i toppskick genom att du får påminnelser om vad som ska göras, när det ska göras och hur det ska göras.

Successivt med start under sommaren kommer våra kunder vid inflyttningen att få en förprogrammerad kod som innehåller exakt de underhållsåtgärder som behövs för deras unika hem.

Appen är tillgänglig för alla. Är du ännu inte kund hos oss eller har du redan flyttat in? Då kan du själv lägga till information om produkter och material som finns i just ditt hus. Bor du redan i ett hus från Trivselhus så hittar du generella skötselinstruktioner per produktslag på det USB-minne du fick vid slutbesiktningen. Där finns även allmänna skötselråd kopplat till målning, vattenlås m.m. Se också över de bruksanvisningar du har - där kan du läsa mer om de specifika anvisningar som finns, till exempel för dina vitvaror. Du väljer själv vilka aviseringar du vill få i appen - lägg till de intervall som rekommenderas i skötselanvisningarna för just det du vill hålla koll på. Du kan ladda hem appen redan idag, den finns där appar finns!