Inbjudan till workshop

Vi vill skapa framtidens hållbara boendemiljöer! Den stadsmässiga byn som erbjuder det bästa av två världar, stadens dynamik och smidighet blandat med landets lugn och livskvalitet. Ett modernt samhälle där en hållbar livsstil och mångfald i alla former gynnas. Vi rör oss från attraktiva boendeformer till den levande byn där samverkan, innovation och multifunktionalitet står i fokus.

Genom goda samarbeten med tillväxtkommuner, företag med höga hållbarhetsambitioner skapar vi processer för att möta framtidens utmaningar.

Illustration den moderna byn

Trivselhus söker samarbetspartners i utveckling av den moderna byn

Vi vill skapa framtidens moderna boendemiljöer tillsammans med er! Vi söker därför en tillväxtkommun med höga hållbarhetsambitioner och andra organisationer, som vill vara med och utveckla och förverkliga ett koncept för hållbar stadsdelsutveckling. Vi söker förutom en plats att förverkliga Den moderna byn på, även kommuner och företag att ingå i referensgrupp.

Trivselhus skapar hållbara hem och vi har en hög ambition att utveckla våra grupphusområden hållbart, smart och innovativt. Tillsammans med er vill vi starta upp ett gemensamt arbete inom ramen för en tvådagars workshop i vår. Läs preliminärt program här

Vi hoppas att ni vill vara med och bygga en hållbar framtid med oss!

Mattias Johansson, Styrelseordförande

Jan Johansson, VD

Pernilla Enkler, Hållbarhetschef