Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Erbjudande

  Trivselhus erbjuder just nu 50 000 kr i rabatt på valfria tillval, liksom en Trivseltrygg husresa med extra köptrygghet.

  50 000 kr i valfria tillval

  Just nu 50 000 kr i rabatt på valfria tillval när ni tecknar avtal om att bygga ett nytt hus! Boka möte med en säljare för att få veta mer.

  Boka möte

  En trivseltrygg husresa

  Med låga driftskostnader i jämförelse med ett begagnat hus och dessutom många underhållsfria år är det just nu ett bra läge att bygga nytt hus. I oroliga tider strävar vi alla efter trygghet. Därför erbjuder vi extra köptrygghet för er som väljer att teckna avtal nu!

  Öppet köp

  Köp nu och känn er trygga att påbörja er husdröm! Ni kan kostnadsfritt avbryta husköpet innan framtagande av bygglovsritningar om något oväntat skulle inträffa.

  Prisgaranti

  Köp nu och vi garanterar fast pris fram till slutlig beställning av huset, i upp till 12 månader. Skulle vi sänka eller höja priset garanteras ni det lägre priset.

  Betala sen

  Den första delbetalningen gör ni senare, i samband med slutlig beställning av huset.

  Trygg, tryggare, Trivseltrygg

  Detta erbjudande förstärker den trygghet som fast pris genom totalentreprenad, vår stabila ägarstruktur och utmärkelsen som årets nollfelsaktör 2021 ger.

  Boka möte med en säljare för att få veta mer! Vi kan träffas digitalt, på säljkontoret, på er tomt eller på annat sätt som passar er!

  Boka möte
  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er