Våra klassiska hus

Efter en tid då många hem har skalats av och öppnats upp finns en längtan efter något annat. Lite mer ombonad rumskänsla, lite fler charmiga detaljer, lite mer jordnära hemtrevnad. Precis som i våra klassiska hus.

Charm och symmetri

Våra klassiska hus är hus med charm och symmetriska former. De har ombonad rumskänsla med lekfulla vinklar och detaljer som spröjs, takkupor, burspråk, takutsprång och vackra verandor. De är alla baserade på rejält hantverk och stor kärlek till traditionen. 

Ge fasaden liv

Genom att blanda stående och liggande panel får fasaden liv. Ni kan välja stående eller liggande nertill beroende på vad som passar just ert hus. Väl tilltagna mått på foder och knutar, dekorativa detaljer som nocksmycke och spröjs i olika varianter förstärker stilen.

Blanda nytt och gammalt för att skapa en härlig harmoni.

Blanda nytt och gammalt

Planlösningen i våra klassiska hus är generös med härliga kök och rymliga sällskapsrum. Interiören är en kombination av vitt och naturfärgat, nytt och gammalt. Inredningen kan gärna blanda nyköpt med ärvda favoriter och vita nyanser med varma jordnära toner och naturliga material. 

Villa Åkarp

Drömhus i samspel med naturen

Gott om plats för ridkläder och hela familjens gummistövlar. Det här huset är skräddarsytt för livet på landet och utformat enligt platsens historiska tradition.

Villa Nacka

Skräddarsytt för sol och utsikt

När Trivselhus arkitekt Kristina Gillsberg skapade Villa Nacka inspirerades hon av naturen med sjöutsikt och tallskog. Målet var att sudda ut gränserna mellan ute och inne.

Hus med attityd

innovativ karaktär och tidlös design

Våra moderna hus är hus med attityd. Former, planlösningar och produktdetaljer har en innovativ karaktär och både design och funktion är utvecklade för att passa en modern livsstil. 

Moderna hus

Tidlös kvalitet

Nu har vi utvecklat ännu fler möjligheter att skapa och formge moderna hus i trä, naturligtvis med samma tidlösa kvalitet och naturliga hållbarhet som vi alltid står för.

Villa Askim

Klassisk charm

På utsidan ett klassiskt västkusthus. På insidan ombonad rumskänsla med charmiga detaljer. Planerat och placerat för att ge vacker utsikt över havet.