Hus med attityd

Våra moderna hus är hus med attityd. Former, planlösningar och produktdetaljer har en innovativ karaktär och både design och funktion är utvecklade för att passa en modern livsstil. Samtida känsla, tidlös kvalitet.

Minimalism och funktion

Stilen i våra moderna hus är avskalad med inspiration från minimalism och funktionalism. Rena linjer, öppenhet och stora fönsterpartier gör att ljuset flödar fritt och att gränsen mellan inne och ute försvinner. 

Puts och panel

Fasaderna präglas av slät puts eller en liggande panel – och ibland en kombination av båda. En smal stående träpanel för ett stilrent och ärligt intryck, förstärkt av minimalistisk knutbräda och smäcker inramning av fönster där fönsterfodret ersatts av en smal ram i fönsternischerna. 

Spännande effekter

Stora skjutdörrar ut i trädgården och vinklade huskroppar ger fina skyddade platser, både utomhus och inomhus. Inne i huset är känslan av rymd påtaglig. Inredningen är strikt och avskalad, men stilrena detaljer skapar spännande effekter och kontraster. 

Villa Åkarp

Drömhus i samspel med naturen

Gott om plats för ridkläder och hela familjens gummistövlar. Det här huset är skräddarsytt för livet på landet och utformat enligt platsens historiska tradition.

Villa Nacka

Skräddarsytt för sol och utsikt

När Trivselhus arkitekt Kristina Gillsberg skapade Villa Nacka inspirerades hon av naturen med sjöutsikt och tallskog. Målet var att sudda ut gränserna mellan ute och inne.

Klassiska hus

Jordnära hemtrevnad

Planlösningen i våra klassiska hus är generös med härliga kök och rymliga sällskapsrum. Interiören är en kombination av vitt och naturfärgat, nytt och gammalt.

Moderna hus

Tidlös kvalitet

Nu har vi utvecklat ännu fler möjligheter att skapa och formge moderna hus i trä, naturligtvis med samma tidlösa kvalitet och naturliga hållbarhet som vi alltid står för.

Villa Askim

Klassisk charm

På utsidan ett klassiskt västkusthus. På insidan ombonad rumskänsla med charmiga detaljer. Planerat och placerat för att ge vacker utsikt över havet.