Dressingroom

Alla behöver bra förvaring. Ett hem är inte komplett förrän klädförvaringen funkar – och allra bäst blir det förstås när förvaringen är perfekt anpassad just efter den familj som bor i huset.

Anpassa inredning och tillbehör till det som ni vill ska få plats. Har ni mycket kläder som hänger på galge? Har ni tröjor som ni vill förvaras vikta? Mycket skor? I ett sovrum behövs det till exempel både lådor för strumpor och garderober för klänningar. Och i barnrummen måste kläderna samsas med leksaker, böcker och datorer. 

Trivselhus erbjuder olika smarta lösningar för förvaring. Allt ifrån kompletta inredningar för entré och sovrum med mjukstängande skjutdörrar och lådor, till en enklare bas. Kom ihåg – det är dina och din familjs personliga förvaringsbehov som ska avgöra vad ni väljer!

Drömmer du om ett dressingroom?

Kanske har ni förmånen att ha ett helt rum avsett till klädförvaring. Grattis – ett dressingroom är mångas dröm. Kanske ska ni där skippa skjutdörrarna och istället ha en öppen förvaring där ni lätt kan överskåda alla saker, så att du enkelt kan hitta den där skjortan eller klänningen som du letar efter.

Kläder

I sovrummet är platsbyggd förvaring med skjutdörrar både vackert och praktisk. Möjligheten att välja inredning och tillbehör efter just era behov gör att ni får en lösning som verkligen fungerar i vardagen. Inredningens uppgift är att förvara kläder, skor och accessoarer, men det är lika viktigt att exponera dem så att de blir lätta att hitta. Komplettera förvaringen med smarta lösningar, som till exempel skoutdrag.

Förvaringstips

Tänk igenom vad ni ska förvara innan ni väljer er lösning. Sortera och strukturera, till exempel efter säsong och hur ofta ni använder plaggen.

Hur tänker ni möblera rummet utanför skjutdörrarna? Vill ni ha en stol placerad på ett visst ställe, så kanske ni inte ska välja att placera lådor precis där.

Rensa, släng, sälj eller skänk det ni inte behöver innan ni flyttar in i ert nya hus. 

Vardagsrummet

En samlingsplats

Vardagsrummet är det rum där vardagen händer, här vill vi koppla av och umgås. Men att inreda ett vardagsrum kan vara en utmaning. 

Barnrummet

En trygg borg

Att inreda ett barnrum kan kännas som en utmaning. Det ska vara funktionellt, mysigt, kunna inbjuda till både lek och sömn och vara barnets trygga borg.

Badrummet

Funktion och design går hand i hand

De senaste åren har vi sett hur badrummet har fått en mer framträdande roll i hemmet. Det är ett rum där du får tid för dig själv och där du både börjar och avslutar dagen.

Köket

Hemmets mittpunkt

Köket är hemmets hjärta enligt många, och visst är det ett av husets viktigaste rum. När du bygger hus med Trivselhus ingår ett kök från Ballingslöv.

Belysning

Skapa känsla med ljus

Väl genomtänkt ljus i ett hem förstärker upplevelsen av huset och lyfter fram både arkitekturen och inredningen. 

Hall

Skapa en välkomnande hall

Alldeles för många skor, tjocka jackor och väskor på en alldeles för liten yta. Det är ett problem som de flesta av oss känner igen.