Hall

Alla behöver bra förvaring. Ett hem är inte komplett förrän klädförvaringen funkar – och finessen är att anpassa den till er som bor i huset.

Det är ofta bra att använda skjutdörrar i hallen, eftersom ni då slipper öppna dörrar som står i vägen

 

Välkomnande hall

Alldeles för många skor, tjocka jackor och väskor på en alldeles för liten yta. Det är ett problem som de flesta av oss känner igen. 

Lyckligtvis kan ni med lite planering och struktur få en snygg och funktionell förvaringslösning. Det är ofta bra att använda skjutdörrar i hallen, eftersom ni då slipper öppna dörrar som står i vägen. Kombinera med en eller flera dörrar med spegelfyllning, så är även hallspegeln på plats.


Smarta lösningar
 

Hallen är det första människor ser när de kommer in i huset och för många är det ett riktigt problemområde, istället för ett välkomnande god dag eller adjö.

I hallen måste det finnas gott om plats för ytterkläder och skor. Trivselhus erbjuder olika smarta lösningar för förvaring. Allt ifrån kompletta inredningar för entré och sovrum med mjukstängande skjutdörrar och lådor, till en enklare bas. Kom ihåg – det är dina och din familjs personliga förvaringsbehov som ska avgöra vad ni väljer!

Förvaringstips

Tänk igenom vad ni ska förvara innan ni väljer er lösning. Har ni mycket kläder som hänger på galge? Har ni tröjor som ni vill förvaras vikta? Mycket skor? Sortera och strukturera, till exempel efter säsong och hur ofta ni använder plaggen. Anpassa inredning och tillbehör till det som ni vill ska få plats.

Hur tänker ni möblera rummet utanför skjutdörrarna? Vill ni ha en stol placerad på ett visst ställe, så ska ni kanske inte välja att placera lådor eller annat utdragbart precis där.

Rensa, släng, sälj eller skänk det ni inte behöver innan ni flyttar in i ert nya hus. Sådant ni inte använder regelbundet nu klarar ni er utan också i fortsättningen.

Trivselhus samarbetar med förvaringsexperten Mirro som är proffs på skjutdörrar och förvaring. Om du har speciella önskemål kan ni vända er direkt till dem och få en helt egen anpassad lösning.

Dold förvaring

Dold förvaring gör det enklare att hålla ordning. Komplettera med öppen förvaring, som lättillgängliga krokar eller galgar, där era gäster kan hänga sina ytterplagg.

Tänk på att små barn inte alltid når upp till jackor eller vantar. Sätt förvaringen på rätt höjd, så har de små lättare att hämta och lägga tillbaka sina kläder själva.

Vardagsrummet

En samlingsplats

Vardagsrummet är det rum där vardagen händer, här vill vi koppla av och umgås. Men att inreda ett vardagsrum kan vara en utmaning. 

Barnrummet

En trygg borg

Att inreda ett barnrum kan kännas som en utmaning. Det ska vara funktionellt, mysigt, kunna inbjuda till både lek och sömn och vara barnets trygga borg.

Badrummet

Funktion och design går hand i hand

De senaste åren har vi sett hur badrummet har fått en mer framträdande roll i hemmet. Det är ett rum där du får tid för dig själv och där du både börjar och avslutar dagen.

Köket

Hemmets mittpunkt

Köket är hemmets hjärta enligt många, och visst är det ett av husets viktigaste rum. När du bygger hus med Trivselhus ingår ett kök från Ballingslöv.

Dressingroom

Var sak på sin plats

Alla behöver bra förvaring. Ett hem är inte komplett förrän klädförvaringen funkar – och allra bäst blir det när förvaringen är perfekt anpassad just efter den familj som bor i huset.

Belysning

Skapa känsla med ljus

Väl genomtänkt ljus i ett hem förstärker upplevelsen av huset och lyfter fram både arkitekturen och inredningen.