Inredningsinspiration

Låt dig inspireras av våra tips om hur du skapar ett perfekt dressingroom eller den smartaste förvaringen i hallen för att lyfta fram husets arkitektur och inredning. 

Vardagsrummet

En samlingsplats

Vardagsrummet är det rum där vardagen händer, här vill vi koppla av och umgås. Men att inreda ett vardagsrum kan vara en utmaning. 

Barnrummet

En trygg borg

Att inreda ett barnrum kan kännas som en utmaning. Det ska vara funktionellt, mysigt, kunna inbjuda till både lek och sömn och vara barnets trygga borg.

Badrummet

Funktion och design går hand i hand

De senaste åren har vi sett hur badrummet har fått en mer framträdande roll i hemmet. Det är ett rum där du får tid för dig själv och där du både börjar och avslutar dagen.

Köket

Hemmets mittpunkt

Köket är hemmets hjärta enligt många, och visst är det ett av husets viktigaste rum. När du bygger hus med Trivselhus ingår ett kök från Ballingslöv.

Dressingroom

Var sak på sin plats

Alla behöver bra förvaring. Ett hem är inte komplett förrän klädförvaringen funkar – och allra bäst blir det när förvaringen är perfekt anpassad just efter den familj som bor i huset.

Belysning

Skapa känsla med ljus

Väl genomtänkt ljus i ett hem förstärker upplevelsen av huset och lyfter fram både arkitekturen och inredningen. 

Hall

Skapa en välkomnande hall

Alldeles för många skor, tjocka jackor och väskor på en alldeles för liten yta. Det är ett problem som de flesta av oss känner igen.