Köksinspiration

Köket är hemmets hjärta enligt många, och visst är det ett av husets viktigaste rum. När du bygger hus med Trivselhus ingår ett kök från Ballingslöv.

Mer än bara ett kök

Kök överallt, det är trevligast så. Ett kök som är mer än kök. Genom att blanda svartbetsad och grålaserad ek suddas gränsen mellan köksinredning och vardagsrum ut, rummet fortsätter ända ut i hallen. Att blanda flera material kan verka djärvt, men här syns hur effektfullt och harmoniskt det kan bli. Bänkskivan i keramik och massiv mörk ask skapar tyngd åt den lite nättare luckan Metro, och den hängande hyllan i rått stål blir elegant med hyllor i klassiskt trådglas.

Personliga lösningar

I detta hem är köket inte längre en avskild del av hemmet, personliga lösningar har tillsammans med balanserade färger och material fått knyta ihop ytorna. En väl förlängd köksbänk utgör en perfekt hall som ger ett platsbyggt intryck samtidigt som den är praktisk. Sideboard och väggskåp rymmer både kokböcker och fjärrkontroller. Låt dina personliga grejer sätta sin prägel eller dölj dem väl bakom luckorna. Låt vardagen styra inredningen, inte tvärtom.

Kök i vinkel ger gott om arbetsyta

Kombination skapar harmoni

Ett lantligt exklusivt kök i lindblomsgrönt, Bistro. Köket är byggt i vinkel och ger därmed gott om arbetsyta och förvaring. Kombinationen av lådor och luckor ger skön harmoni. Söker du efter lantliga kök med en känsla av platsbyggt? Då har du kommit rätt. Bistro är en slät kökslucka med något avrundad kant. Till köket medföljer distanser mellan stommarna samt en utanpåliggande sockel, därav den exklusiva platsbyggda känslan.

Minimalistiskt intryck

En köksö som solitär i mitten av rummet skapar en pol att röra sig kring. Sysslor, sällskap och småprat hamnar i centrum på ett självklart sätt. Att integrera vitvaror och bygga in högskåpen i väggen ger ett minimalistiskt intryck och varför inte ta tillfället i akt och skapa en hörna för pyssel och läxor?
Till System 10 finns tunna snickerier som kan användas för att förlänga, kontrastera eller matcha inredningen.

Ett grått kök är ett modernt kök

En smart affär

Kökets grå färg gifter sig väldigt fint med det vita kaklet och bänkskivan i trä. Ett grått kök känns sofistikerat och behagligt, men ändå lite utmanande. På bilden ser ni vår gråa kökslucka Solid peppargrå, en slät kökslucka som aldrig blir omodern i ditt kök. En smart affär om du frågar oss.

Ett exklusivt brunt kök, här med köksluckan Bistro ask brunbets. Kökshandtagen av ljust läder i kombination med köksluckan i trä och den stryktåliga bänkskivan i kompositsten tar dig hela vägen till det exklusiva finrummet. Brunbetsen och träådringen i köksluckorna förmedlar den värme och kvalitet som köket förtjänar. Enbart köksbänken och vitrindörren in till skafferiet skulle kunna lyfta vilket hus som helst till oanade höjder. Ett kök att trivas i och ett exklusivt kök att vistas i!

Klassiskt vitt

Känslan av platsbyggt kök med köksluckan Bistro vit ask. Ett klassiskt vitt kök i vinkel som skapar stora arbetsytor och frigör mycket utrymme i köket. Här har man valt att låta bänkskivan kompositsten fortsätta upp på väggen och fungera som stänkskydd; snyggt, stilrent och vackert. Platsbyggt kök, eller känslan av det, skapar vi med hjälp av distanser mellan lådorna och en utanpåliggande sockel. Ett "platsbyggt kök" som detta smälter in i vilket hem som helst.

Författare: Amanda Björkman, marknadsassistent Ballingslöv

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig