Hyra möbler & inredning

Ett mer cirkulärt användande av möbler tilltalar naturligtvis den klimatmedvetna konsumenten. Hyra, ärva, reparera eller köpa nytt – vilken väg väljer du?

Kan du tänka dig att hyra möbler och heminredning?

Idag kan vi välja att hyra många produkter i stället för att äga dem själva, till exempel bilen, datorn, kläder med mera. Nu sprider sig trenden även till heminredning och möbler. Till exempel har möbeljätten IKEA, som planerar att vara klimatpositiv senast år 2030, börjat testa uthyrning av möbler till företagskunder. Syftet är att man ska kunna skaffa, reparera och återbruka IKEA-produkter på ett mer hållbart sätt.

Och via den svenska sajten Belecos hemsida kan man hyra allt från enstaka inredningsdetaljer till hela bohag under en begränsad tid. Syftet är att möblerna ska användas om och om igen i stället för att hamna på soptippen eller stå oanvända i något förråd.

Ett mer cirkulärt användande av möbler tilltalar naturligtvis den klimatmedvetna konsumenten. Det ställer dessutom krav på tillverkaren – produkten måste ju hålla så god kvalitet att den tål att användas och återanvändas av många under en lång period.

Hyra, ärva, reparera eller köpa nytt – vilken väg väljer du?

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig