Unikt hem med pool och utsikt

De visste att de ville bo utmed havet, eftersom de var uppvuxna i närheten. De visste också att de ville bo i ett nybyggt hus som de planerat och utformat helt från grunden utifrån familjens drömmar och behov. För dem var det aldrig aktuellt att köpa ett befintligt hus.

En villa vid havet

Tomten de hittade ligger på sluttande mark precis vid havet och det var viktigt att verkligen utnyttja läget så bra som möjligt, både vad gäller husets utformning och placering på tomten. Helheten kändes viktig, och de ville inte bara välja ett fint hus utan också fundera igenom platsens förutsättningar och anpassa allt till miljön, till exempel för att planera uteplatser och balkonger efter solen.

"Trivselhus totalentreprenad passade väldigt bra”

Vänner rekommenderade Trivselhus

Familjens goda vänner hade byggt hus med Trivselhus tidigare och rekommenderade dem att ta kontakt med företaget. De berättar att de fick mycket goda intryck redan från början, och att det märks snabbt att Trivselhus håller bra kvalitet i både stort och smått. De gillade att grundstandarden är hög och att det var enkelt att göra tillval utöver standard. Och totalentreprenad passade dem också väldigt bra.

Ett eget livsverk

I samarbete med en av Trivselhus arkitekter skapade de huset som fri form utifrån sina önskemål och tomtens förutsättningar, så att allt har blivit precis så som de vill ha det. Samarbetet skedde mest på distans. Arkitekten mejlade förslag och de återkom med synpunkter och idéer, och till slut landade de i ett färdigt förslag som de älskar.

 ”Vi arbetade mest på distans. Arkitekten mejlade förslag och vi återkom med synpunkter och idéer, och till slut kom vi fram till ett färdigt förslag som vi älskar”. 

Viktigt med helhetsgrepp

På frågan vad de är särskilt nöjda, svarar de ”allt”. Men, den fantastiska gemensamhetsdelen på övervåning med braskamin, kök och vardagsrum i ett och utsikt över viken är kanske ändå det bästa. Det är parets favoritplats inomhus, medan barnen gärna är på nedervåningen och leker.

De är också glada över att de tog ett helhetsgrepp över huset och tomten och redan från början hade en plan för vad de ville göra med utemiljöerna. När nu poolen blivit klar har den blivit ytterligare en lyxig favoritplats, inte minst för barnen som älskar den.

Extra tid till drömmarna

Deras råd till andra som ska bygga hus är just att tänka på helheten, och att ta lite tid på sig för att tänka igenom de drömmar och idéer man har kring sitt hus. Att åka runt och titta på nybyggda hus och lyssna på tips från människor med erfarenheter och kunskap.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig