Ta hjälp av vår app

Med vår app för iPhone och iPad kan ni uppleva våra husmodeller i 3D och få en uppfattning om hur de kommer att se ut i verkligheten. Tekniken heter AR och är samma som i spelet Pokemon Go!

Trivselhus applikation för iPhone och iPad gör det möjligt att på plats ute på er tomt uppleva vilken typ av hus som passar er stil, tomtens form och omgivande miljö. Med hjälp av kamerafunktionen kan ni rotera vald husmodell 360° – allt för att hitta den optimala placeringen. Och givetvis kan ni sedan ta ett kort och spara eller dela med era vänner, eller någon av våra säljare i samband med en prisförfrågan.

Hittar du inget hus som passar? Våra säljare följer gärna med dig ut på tomten för en personlig konsultation. För du vet väl att Trivselhus är specialister på unika hem, skräddarsydda efter familjens önskemål och tomtens förutsättningar.

Vi lyfter begreppet huskatalog till en ny dimension!

En platt husritning som helt plötsligt växer upp ur papperet och får liv. Och omedelbart märks det att barndomens fascination för popup-böcker finns kvar. Det känns nästan som science fiction när de tryckta bilderna blir till tredimensionella husmodeller du kan zooma in på, gå runt och titta in i.

Förstärkt verklighet eller på fackspråk ”Augmented Reality” som helt enkelt betyder att du med hjälp av din smarta mobiltelefon ser saker som egentligen inte finns, dyka upp framför kameralinsen. Det är samma teknik som i det populära spelet Pokemon Go! Pröva redan nu genom att starta applikationen och rikta kameran mot den lilla symbolen bredvid de fyra husmodellerna i vår folder! Och vips så står huset där i tre dimensioner, även planlösningen!

Alla husmodeller i Houses no3 är utrustade med denna funktion, beställ ditt exemplar här »

  

Applikationen innehåller, förutom möjligheterna med alla husmodeller, även smarta lösningar för tomter och visningar – var du hittar dem, omedelbara kontaktuppgifter och mycket mer. Funktioner och möjligheter som vi hela tiden kommer att utöka framöver.

Sök på Trivselhus i AppStore redan idag!

Folder med tips på hur applikationen används »

Support för applikationen »

Applikationen kräver att du kör iOS 4.2 eller senare på din iPhone. Uppdatera till version 2.1 eller senare för funktionen "Förstärkt verklighet".

Applikationen för iPad heter Trivselhus 3D och kräver iOS 5.1 eller senare.