Vad ingår i ett Trivselhus?

I ett hem från Trivselhus ingår stor valfrihet och hög kvalitet redan som standard. Trivselhus samarbetar enbart med utvalda kvalitetsleverantörer och ställer höga krav vid val av produkter.

Trivselhus Collection

Vi på Trivselhus tycker att det är givet att ni ska kunna skapa ett hem som passar er stil och känns personligt – i stort och smått. Därför ingår valfrihet och hög kvalitet redan som standard när ni väljer att låta oss bygga ert nya hus. Vår roll är att guida er till bra lösningar, samtidigt som vi är lyhörda för era önskemål.

Vi samarbetar enbart med utvalda kvalitetsleverantörer och ställer höga krav när vi väljer produkter – både i vårt standardutbud och våra tillval. De ska se snygga ut och ge en skön känsla, men också tåla långvarigt slitage och vara praktiska. Gedigna material och stabila konstruktioner är en självklarhet.

Vill ni göra tillval utöver standard har vi mycket att välja bland. Vår långa erfarenhet av att hjälpa våra kunder hitta rätt material gör att vi har en bred tillvalspalett. För vissa material erbjuder vi dessutom miljömärkta alternativ som tillval.

Låt er inspireras av alla val och tillval för ert unika livsverk i broschyren Trivselhus Collection för Totalentreprenad (klicka på länken för att bläddra i broschyren).
Köper ni en Materialleverans klicka istället här.

Jämför oss gärna >>>

Standard

Hos Trivselhus får ni en hög grundstandard redan från början från noga utvalda leverantörer. Valfriheten är stor för att ni ska hitta just er stil och vi guidar er genom alla val.

Köket har hög standard med bland annat induktionshäll, inbyggnadsugn och underlimmad diskho. I ett Trivselhus ingår även helkaklade badrum och wc/dusch. 15 mm slipbart ekparkettgolv är standard i alla torra utrymmen. Släta innertak och platsmålade lister bidrar till en interiör upplevelse utöver det vanliga.

Tillval

Vill ni göra ytterligare tillval utöver det som ingår tar vi naturligtvis fram en offert och en skiss på det också. Drömköket skapar ni i ett personligt möte med leverantören Ballingslöv, där även badrumsinredningen väljs. Vi har tagit fram en bred palett av beprövade material som vi hoppas ska inspirera.

Trivselhus Collection

Låt er inspireras av alla val och tillval för ert unika livsverk i broschyren Trivselhus Collection för Totalentreprenad (klicka på länken för att bläddra i broschyren).
Köper ni en Materialleverans klicka istället här.

Stella Selection

Husmodellerna i serie Stella har skapats utifrån vår långa erfarenhet av hus som håller i längden. Enligt våra designvärden för stil, funktion, rumslighet, harmoni och helhet och med samma höga kvalitet som våra övriga Trivselhus.

Husen i serie Stella får sin unika prägel genom de val och tillval ni gör. Vi har samlat våra kunders favoriter - Stella Selection – som tillsammans med en given husform gör er resa mot ett nytt hem enklare och ger er tid över till annat. Det gör att vi kan erbjuda ett bättre pris, en kortare leveranstid och en trygghet i att alla material och lösningar är kontrollerade i förväg. Låt Stella vara ledstjärnan på den närmaste vägen till ert livsverk!

Inspireras av husen i serie Stella

Hela broschyren Stella Selection finns att bläddra i här

Vi erbjuder en Trivseltrygg husresa!

Med låga räntor, låga driftskostnader och många underhållsfria år är det just nu ett bra läge att bygga hus. I oroliga tider strävar vi alla efter trygghet. Därför erbjuder vi extra köptrygghet för er som väljer att teckna avtal nu!

Läs mer om kampanjen här!

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig