Vad ingår i ett Trivselhus?

I ett hem från Trivselhus ingår kvalitet och valfrihet utöver det vanliga redan som standard. Men också en unik bredd av tillvalsmöjligheter. De små sakerna är minst lika viktiga som de stora för att slutresultatet ska komma så nära era innersta fantasier som möjligt. 

Valfrihet och populära tillval

Vi tycker det är givet att ni ska kunna skapa ett hem som passar er stil och känns personligt. Därför ingår stor valfrihet och hög kvalitet redan som standard när ni väljer att låta oss bygga ert nya hus. Jämför oss gärna. Vår roll är att guida er till bra lösningar, samtidigt som vi är lyhörda för era önskemål och drömmar. Våra stilguider hjälper er att hitta rätt stil och guidar till Klassiska och Moderna val – det är bara att följa tydliga färgmarkeringar.

Vi samarbetar enbart med utvalda kvalitetsleverantörer och ställer höga krav när vi väljer produkter – både i vårt standardutbud och våra tillval. De ska se snygga ut och ge en skön känsla, men också tåla långvarigt slitage och vara praktiska. Gedigna material och stabila konstruktioner är en självklarhet.

Vill ni göra tillval utöver standard har vi mycket att välja bland. Vår långa erfarenhet av att hjälpa våra kunder hitta rätt material har gjort att vi har en unik bredd i vår tillvalspalett. Dessutom gör vår ambition att skapa hållbara hem att vi ofta kan erbjuda miljömärkta alternativ.

Dina Val Standard

De noga utvalda material som ingår som standard i ert Trivselhus ser ni i vår broschyr Dina Val STANDARD.   

Köket har med rostfria hushållsmaskiner, induktionshäll och underlimmad diskho. Du kan välja mellan två olika lucktyper som finns i mängder av kulörer. Vi satsar också extra på enkel sopsortering med en generös sopsorteringslåda. 

I ett Trivselhus ingår även olika kombinationer av badrumsinredning ur flera serier och helkaklade badrum och wc/dusch. Exklusivt 1-stavs ekparkettgolv är standard i alla torra utrymmen.

Dina Val Tillval

Vill ni göra ytterligare tillval utöver det som ingår tar vi naturligtvis fram en offert och en skiss på det också. Vi har tagit fram en bred palett av beprövade material som vi hoppas ska inspirera – välkommen att bläddra i broschyren Dina Val TILLVAL.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig