Vad ingår i ett Trivselhus?

När ni bestämt er för ett Trivselhus ingår kvalitet och valfrihet utöver det vanliga redan som standard. 

För oss på Trivselhus är det självklart att ni ska kunna skapa ett hem som passar er stil och känns personligt. Därför ingår stor valfrihet och exklusiv kvalitet när ni väljer att låta Trivselhus bygga ert nya hus.

Vår roll är att guida er till bra lösningar, samtidigt som vi är lyhörda för era önskemål. Med våra stilguider hjälper vi er att hitta rätt stil och guidar till Klassiska och Moderna val – det är bara att följa tydliga färgmarkeringar.

Vi samarbetar enbart med utvalda kvalitetsleverantörer och ställer höga krav när vi väljer produkter. De ska snygga ut och ge en skön känsla, men också tåla långvarigt slitage. Gedigna material och stabila konstruktioner är en självklarhet för oss.

Valfrihet och populära tillval

De noga utvalda material som ingår som standard i ert Trivselhus ser ni i vår broschyr Dina Val STANDARD.   

Köket har med rostfria hushållsmaskiner, induktionshäll och underlimmad diskho. Du kan välja mellan två olika lucktyper som finns i mängder av kulörer. Vi satsar också extra på enkel sopsortering med en generös sopsorteringslåda. 

I ett Trivselhus ingår även olika kombinationer av badrumsinredning ur flera serier och helkaklade badrum och wc/dusch. Exklusivt 1-stavs ekparkettgolv är standard i alla torra utrymmen.

Vill ni göra ytterligare tillval utöver de som ingår tar vi naturligtvis fram en offert och en skiss på det också. Vi har tagit fram en bred palett av beprövade material som vi hoppas ska inspirera – välkommen att bläddra i broschyren Dina Val TILLVAL. När ni bestämt er för ett Trivselhus får ni kort sagt hjälp med det mesta.