Tryggt & lönsamt

Med historiskt sett låga räntor, låga driftskostnader och många underhållsfria år är det nu ett bra läge att bygga hus! I oroliga tider strävar vi alla efter trygghet. Och vi på Trivselhus vet att er dröm om ett nytt hem mår väl av en trygg och stabil partner.

KÖPTRYGGHET

Trivselhus står för köptrygghet genom att vara en del av koncernen Svensk Husproduktion AB. I köpet av ett Trivselhus ingår även en färdigställandeförsäkring som innebär att ni är garanterade att huset kommer att byggas klart oavsett yttre omständigheter. Att allt blir rätt från början är en grundtrygghet för både er och oss.

TOTALENTREPRENAD – ETT KONTRAKT

Trivselhus erbjuder totalentreprenad vilket innebär att ni skriver på ett enda kontrakt där vi åtar oss det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus. Från att leverera material och utföra entreprenaden till att ta ansvar för samordning och arbetsmiljö. Vi har även egen byggledning som samordnar byggnationen. Nyckelfärdigt hus på riktigt som ger er en enkel, trygg husresa!

BO TILL LÄGRE MÅNADSKOSTNAD

Ett nybyggt hus har en lägre energiförbrukning med lägre kostnader jämfört med äldre hus. Skärpta myndighetskrav för material och teknik håller nere förbrukningen och gör huset energieffektivt. Faktum är att sedan år 2009 har energiförbrukningen för enfamiljshus generellt halverats. Väljer ni att bygga med Trivselhus totalentreprenad provtrycker vi huset för att säkerställa klimatskalets täthet och därmed låga energiförbrukning.

UNDERHÅLLSFRIA ÅR

En stor fördel med att bygga nytt är det dröjer länge innan ni behöver lägga tid och pengar på renovering och reparation. Det tar många år innan kostsamt underhållsarbete för huset behöver påbörjas och under tiden får ni tid över till annat. Dessutom ingår en 10-årig byggfelsförsäkring för byggnationen. För andra ingående produkter som till exempel vitvaror finns särskilda garantier om något skulle uppstå.

INGEN FASTIGHETSAVGIFT

Ni behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren när ni bygger nytt hus. Det innebär en besparing på cirka 100 000 kr!

AMORTERINGSFRITT BOLÅN

Genom vår samarbetspartner Nordea erbjuder vi amorteringsfritt bolån under 24 månader. Som kund hos Nordea får ni professionell rådgivning och hög tillgänglighet med bland annat digitala möten.

Låg energiförbrukning

Strikta myndighetskrav säkerställer, utöver en låg energiförbrukning, en effektiv ventilation i nybyggda hus, vilket bidrar till bättre luft och en sundare inomhusmiljö än i äldre hus. Dessutom är inomhustemperaturen jämnare tack vare bättre fönster och ett tätare klimatskal. Tekniken för att värma upp nya bostäder och låg energiförbrukning i nya vitvaror bidrar också till att det är en fördel att bygga nytt.

ERT EGET LIVSVERK

En fördel som lockar många att bygga nytt är möjligheten att kunna få sitt hus precis som man själv vill ha det. Vi erbjuder stor frihet att göra ändringar i våra husmodeller. I ett hem från Trivselhus ingår stor valfrihet och hög kvalitet redan som standard. Vi samarbetar enbart med utvalda kvalitetsleverantörer och ställer höga krav vid val av produkter.

TA FÖRSTA STEGET REDAN IDAG

Låt oss prata husdrömmar tillsammans! Boka ett möte med en säljare. Vi kan träffas digitalt, på säljkontoret, på er tomt eller på annat sätt som passar er! Hoppas vi hörs snart!

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig