Trygg, tryggare, trivseltrygg!

Med rekordlåga räntor, låga driftskostnader och många underhållsfria år är det just nu ett bra läge att bygga hus! I oroliga tider strävar vi alla efter trygghet. Därför erbjuder vi extra köptrygghet för er som väljer att teckna avtal nu.

Öppet köp

Köp nu och känn er trygga att påbörja er husdröm! Ni kan kostnadsfritt avbryta husköpet innan slutlig beställning om något oväntat skulle inträffa.

Prisgaranti

Köp nu och vi garanterar fast pris fram till slutlig beställning av huset, i upp till 24 månader. Skulle vi sänka eller höja priset garanteras ni det lägre priset.

Betala sen

Den första delbetalningen gör ni senare, i samband med slutlig beställning av huset.

EN TRIVSELTRYGG HUSRESA!

Erbjudandet Trivseltrygg förstärker den trygghet som Trivselhus alltid erbjuder:

Stabil hustillverkare

Trivselhus står för köptrygghet genom att vara en del av den ekonomiskt starka skogskoncernen Södra.

Totalentreprenad med fast pris

Trivselhus totalentreprenad innebär att vi tar det praktiska och juridiska helhets-ansvaret för att bygga ert hus. Vår byggledning samordnar arbetet på byggplatsen. Det frigör er tid och garanterar fast pris, enligt kända förutsättningar och avtal.

Nybyggnadsförsäkring

I husköpet ingår utöver en färdigställandeförsäkring även en nybyggnadsförsäkring. Under 10 år täcker nybyggnadsförsäkringen eventuella kostnader för att åtgärda fel som upptäcks efter slutbesiktningen av ert hus.

Felfria hus

Förra året tilldelades Trivselhus en utmärkelse för årets bästa husföretag avseende nollfelsbesiktningar.

Boka möte med en säljare för att prata om era husdrömmar. Vi kan träffas digitalt, på säljkontoret, på er tomt eller på annat sätt som passar er! Dessutom stödjer vi Friends viktiga arbete mot mobbning med 50 kr för varje bokat möte.

Kampanjen gäller endast vid tecknande av entreprenadkontrakt för totalentreprenad för husmodeller och serie Stella under perioden 1 juni – 31 augusti 2020.

Kontakta en säljare för att få veta mer!

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig