Våra experter bygger ert hus

När ni väljer att låta oss bygga ert nya hus ger vi er ansvarsfullt expertstöd och bred service från start till mål. När ni väljer totalentreprenad byggs ert Trivselhus av våra erfarna experter. Säljare, arkitekter och byggare tar ansvar för hela nybyggnationen.

Ansvar & service

När ni väljer att låta oss bygga ert nya hus ger vi er ansvarsfullt expertstöd och bred service från start till mål. Tillsammans med någon av våra kunniga säljare tar ni reda på vilka förutsättningar som finns för att förverkliga just er husdröm när det gäller tomt, hustyp och ekonomi. Våra säljare är utbildade, de flesta auktoriserade, trähussäljare och utbildade på de områden de servar med. Det innebär att våra säljare har en grundutbildning med en kontinuerlig uppdatering gällande lagar, avtalsvillkor, etiska regler och byggregler. Säljaren finns med som stöd under hela nybyggnationen och hjälper även till vid kontakter med myndigheter och bank.

Personlig lösning

Våra husmodeller visar en bred väg till ert nya hem. Tillsammans med er säljare hittar ni rätt husmodell utifrån era önskemål, stil och tomt. Inom givna ramar finns också möjlighet att skapa en egen variant av en husmodell. Hittar ni ingen lämplig husmodell kan ni i samarbete med en av våra arkitekter skapa en fri husform. Oavsett hur era behov och drömmar ser ut är har våra säljare och arkitekter bred erfarenhet och hjälper till med prioriteringarna och att tolka planbestämmelser och krav. Ni får alltid tillgång till personlig konsultation hos vår köksleverantör och lokala kakel- och klinkerbutik.

Samordning & ansvar

Vid Trivselhus totalentreprenad styr våra egna byggledare och entreprenadsamordnare byggnationen utifrån vårt unika kontrollprogram. Till sin hjälp har de särskilt utvalda underentreprenörer med stor erfarenhet av husbyggnation. Tidsplanering och samordning mellan entreprenörer och leverantörer av olika material är viktiga för att säkra att huset färdigställs i rätt tid och till rätt kvalitet.

Utsedd byggarbetsmiljösamordnare (BAS-U) har bland annat till uppgift att planera och styra det dagliga arbetet på bygget. Nödvändiga kontakter och möten mellan vår personal och byggarbetsmiljösamordnaren sker under hela byggnationen. Inför vissa val kan även ni behöva träffa byggledare och underentreprenörer direkt på byggplatsen.

AVSIKTSFÖRKLARADE UNDERENTREPRENÖRER

Trivselhus arbetar med avsiktsförklarade underentreprenörer. Det är entreprenörer som vi har godkänt och som därmed ingår i vårt nätverk. De får kontinuerlig information, utbildning och uppdatering vad gäller Trivselhus produkt, inklusive förändringar i de regelverk som berör Trivselhus, exempelvis Boverkets regelverk och regler kring arbetsmiljö.

Trivselhus underentreprenörer förstår vikten av att förvalta och slutföra vår produkt – det småländska hantverket – på bästa sätt.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig