Wästbygg

Wästbygg är ett av Sveriges största bygg- och projektutvecklingsföretag med tydlig närvaro på de mest expansiva marknaderna i Sverige. Wästbygg utvecklar och bygger flerbostadshus, kommersiella fastigheter och logistikanläggningar. Projektet Frösundavik i Bålsta, Håbo kommun är det första i samarbetet med Trivselhus.

- Trivselhus kommer med sin spetskunskap och lyhördhet leverera svensk träbyggnadstradition, men med ett samtida formspråk där Wästbygg lagt stor vikt och omsorg på detaljer och material. Vi ser början på ett långsiktigt samarbete säger Pero Popovski vd på Wästbygg projektutveckling Stockholm AB.

Wästbygg har tillsammans med Trivselhus ett pågående projekt, där Trivselhus levererar totalt 50 bostäder: 10 huskroppar med tre lägenheter i varje (5 rok) samt 5 huskroppar med fyra lägenheter i varje (4 rok). Radhusen kommer att ha moderna planlösningar med hållbara materialval samtidigt som man slår vakt om omgivningens lantliga känsla. De populära radhusen upplåts som bostadsrätter och har redan innan byggstart sålt slut.

Byggnationen sker nu i etapper med planerad inflyttning
vintern 2017.

Bilder