Gruppbyggda småhus

Är du markägare/bostadsutvecklare och söker en kvalitetsmedveten, långsiktig och hållbar samarbetspartner? Då är Trivselhus rätt partner för dig!

Vi erbjuder boendemiljöer och husmodeller för den medvetne bostadsköparen. I portföljen finns allt ifrån friliggande projekthus till parhus, kedjehus, radhus och punkthus upp till 3 plan. Hittar ni inte det ni söker i vår omfattande projektkatalog erbjuder vi möjligheten att skräddarsy lösningar tillsammans med våra erfarna arkitekter. 

Trivselhus är grupphusleverantören som tål att jämföras. Vi är måna om detaljer och kan erbjuda det lilla extra. Våra hus är energieffektiva och håller en hög utrustningsnivå som standard, exempelvis helkaklade våtrum, golvvärme i grundplattan, luftvärmepump i varje bostad och separat mätning av el- och vattenförbrukning.

Vi har lösningar på de flesta samarbets- och upplåtelseformer. Vi kan leverera husöverbyggnader såväl som hela bostadsområden, allt på totalentreprenad för största enkelhet för dig som kund.

Låter detta intressant? Tveka inte att kontakta Trivselhus för vidare diskussion kring ett samarbete, använd menyn nedan. Välkommen!