Så blir huset och tomten en helhet

När ni hittat den husmodell som matchar era behov behöver vi ta en titt på om huset går att bygga på er tomt. Alla hus i serie Stella är skapade för att lätt passa på olika typer av tomter.

Alla hus i serie Stella är skapade för att lätt passa på olika typer av tomter. Besök platsen för att se hur solen vandrar över dagen, hur mycket skugga träd eller grannhus ger, om det finns växter som ska bevaras, om tomten lutar och var bästa utsikten finns. Om ni tänkt bygga ett garage eller carport kan placeringen bidra till att skapa skydd för insyn och vind. Till det kommer förstås planbestämmelser som bland annat reglerar hur stort och högt man får bygga.

Vår säljare hjälper er att tolka alla bestämmelser för att passa in huset på tomten.

Exteriören för husen i serie Stella har skapats utifrån tidlösa former. Sadeltak och liggande träpanel lägger grunden. Genom detaljer som kulörer för tak, plåt och fönster eller tillval som spröjs och entrétak sätts en unik karaktär på huset som får det att smälta in i miljön där det ska byggas. Bläddra i broschyren Stella Selection för att se alla val och tillval.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig