Serie Stella

Husen i serie Stella är skapade för att de ska passa olika människor och olika faser i livet. Här utnyttjas varje kvadratmeter effektivt, husen är enkla att möblera samtidigt som de självklart har bra förvaring och en tydlig rumsindelning med separata sovavdelningar för föräldrar och barn.

Stella 103

Kompakt och lättplacerat hus med skyddad entré och öppen planlösning

Litet hus som passar både den lilla barnfamiljen, som paret med utflugna barn. Trevlig exteriör med skyddad entré. Öppen planlösning med köket mot framsidan. Vardagsrummet har ett generöst glasparti ut mot baksidan, som samtidigt ger fin kontakt med köket och köksön. Eftersom huset är litet men effektivt utformat, passar det utmärkt på fritidshustomter som ofta har begränsad byggarea.

Invändig area 103 kvm
Boarea 103 kvm
Byggnadsarea 119 kvm

Fler fakta, bilder och planlösningar

Stella 131

Välplanerat enplanshus med entrén placerat på gaveln

Ett välplanerat hus som passar perfekt på smalare tomter då entrén är placerad på gaveln. Utgångar åt fyra väderstreck gör huset lättplacerat på tomten och ger möjlighet att skapa flera uteplatser för såväl sol som skugga. Det något förhöjda vägglivet på fasaden möjliggör plats för markis eller pergola. Öppen planlösning med fina ljusinsläpp som tillsammans med det generösa snedtaket skapar extra rymd. Köksön bildar en naturlig samlingspunkt i anslutning till matplats, vardagsrum och allrum. Avskild föräldradel med egen wc/dusch, klädkammare och utgång mot trädgården.

Invändig area 131 kvm
Boarea 131 kvm
Byggnadsarea 147 kvm

Fler fakta, bilder och planlösningar

Stella 135

Hemtrevligt vinkelhus med ryggåstak

Ett välplanerat 1-planshus där ryggåstak i kök/vardagsrum och ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck ger extra ljus och rymd. Avskilt placerade ligger tre sovrum samlade kring ett allrum, där föräldrasovrummet har egen wc/dusch, rejäl klädkammare och fönsterdörr ut mot trädgården. Tack vare sin vinkelform erbjuder huset en skyddad hörna för uteplats med utgång direkt från matplatsen..

Invändig area 135 kvm
Boarea 135 kvm
Byggnadsarea 152 kvm

Fler fakta, bilder och planlösningar

Stella 142

Välplanerat hus där ryggåstaket i mittskeppet skapar ljus och rymd

Välplanerat hus för den större familjen. Ryggåstaket som sträcker sig genom hela husets mittskepp skapar ljus och rymd. Fin uppdelning mellan föräldrarnas egen sovdel med tillhörande klädkammare och wc/dusch, och barnens avdelning med tre sovrum samlade kring gemensamt allrum i motsatt del av huset. Gott om förvaring med dubbla klädkammare och klädvård praktiskt placerad i anslutning till entrén.

Invändig area 142 kvm
Boarea 142 kvm
Byggnadsarea 160 kvm

Fler fakta, bilder och planlösningar

Stella 148

Vinklarna skapar härliga uteplatser och vackra ljusflöden i detta välplanerade hus

Fantastiskt vinkelhus som möjliggör soliga och insynsskyddade uteplatser. Härliga ljusflöden genomsyrar denna välplanerade villa, där vardagsrummet får extra rymd tack vare ryggåstaket. Matplatsen har gott om plats att duka långbord för många gäster. Föräldrasovrummet ligger avskilt med egen klädkammare och wc/dusch, liksom utgång till terrass. Från entrén når man smidigt barn/ tonårsavdelningen som har egen umgängesyta.

Invändig area 148 kvm
Boarea 148 kvm
Byggnadsarea 166 kvm

Fler fakta, bilder och planlösningar

Stella 157

Välplanerad familjevilla i H-form

Ett H-format hus med avskilda delar i huset för olika behov och umgänge. Den naturliga samlingsplatsen är kök/vardagsrum där ryggåstaket och det vackra fönsterpartiet skapar ljus och rymd. Tre sovrum kring ett allrum i husets ena del. I den andra delen ett föräldrasovrum med privat wc/dusch och klädkammare. Uteplatser kan placeras i flera väderstreck tack vare dubbla fönsterdörrar.

Invändig area 157 kvm
Boarea 157 kvm
Byggnadsarea 178 kvm

Fler fakta, bilder och planlösningar

Stella 98

Härlig familjevilla där köket placerats i den ljusa vinkeldelen där ryggåstaket ger rymd

Härligt vinkelhus med öppen nytänkande planlösning där kök och matplats ligger i vinkeldelen. Här ger ryggåstaket stor rymdkänsla med hela 4 meters invändig takhöjd. Välj till kamin som syns fint från både soffgrupp och matplats. Här finns två sovrum på entréplan, samt möjlighet till ytterligare två sovrum om ni väljer att inreda vindsplanet. Med sin enkla vinkelform är det här huset lättplacerat på många tomter.

Invändig area entréplan 98 kvm
Invändig area vindsplan 53 kvm, varav öppning i bjälklag 3 kvm
Boarea totalt 143 kvm
Byggnadsarea 112 kvm

Fler fakta, bilder och planlösningar

Stella 99

Generös och välkomnande planlösning med fin kontakt mellan entré, kök och umgängesdel

Välkomnande hus som redan i entrén öppnar upp mot både kök och vardagsrum. För att möjliggöra bra förvaring i hallen har trappan flyttats in i huset. Sällskapsdelen har fina ljusinsläpp som skapar en trevlig kontakt mellan vardagsrum och kök. I grundutförande är vinden oinredd. Välj att inreda vindsplanet senare eller direkt för att få ytterligare tre sovrum, två klädkammare och ett allrum. Lägg märke till den korta takfoten som ger exteriören ett modernt uttryck.

Invändig area entréplan 99 kvm
Invändig area vindsplan 73 kvm, varav öppning i bjälklag 4 kvm
Boarea totalt 172 kvm
Byggnadsarea 113 kvm

Fler fakta, bilder och planlösningar

Stella 150

Kompakt hus med entré på gaveln där köksön är den givna samlingsplatsen

Gavelställt 2-planshus med smart planlösning, där vi tagit vara på varje kvadratmeter. Här är köksön den givna sam- lingsplatsen, som även är perfekt att duka upp buffématen på. Under den inbyggda trappan skapas extra förvaring. På överplan kommer man upp i ett ljust allrum med barnens sovrum och en möblerbar klädkammare i den ena gaveln. I motsatt gavel ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare.

Invändig area entréplan 75 kvm
Invändig area överplan 75 kvm, varav öppning i bjälklag 3 kvm
Boarea totalt 150 kvm
Byggnadsarea 87 kvm

Fler fakta, bilder och planlösningar

Stella 170

Vackert och generöst hus med fint ljusflöde genom vardagsrum och kök

Vackert 2-planshus med generösa ytor och hela fem sovrum. I entrén möts man av det fina ljus- flödet genom vardagsrum och kök. Med två fönsterdörrar ut mot trädgården är detta ett flexibelt hus som kan placeras i olika väderstreck på tomten. Det extra sovrummet på entréplan kan fungera för såväl lek som gäster eller arbete. På överplan ligger fyra sovrum samlade runt ett stort allrum.

Invändig area entréplan 85 kvm
Invändig area överplan 85 kvm, varav öppning i bjälklag 4 kvm
Boarea totalt 170 kvm
Byggnadsarea 98 kvm

Fler fakta, bilder och planlösningar

Stella 190

Tvåplansvilla med vackert fönsterparti

En 2-plansvilla som har allt! Generös entré där den inbyggda trappan ger fin extra förvaring. Umgängesytor med fina ljusflöden från fönsterparti och plats för läshörna eller extra matplats. Överplan med ljust allrum och fyra sovrum. Föräldrasovrum med egen klädkammare och badrum med plats för både badkar och dusch. Välj till veranda för en vacker exteriör och skyddad entré.

Invändig area 190 kvm
Boarea 190 kvm
Byggnadsarea 109 kvm

Fler fakta, bilder och planlösningar

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig