Så skapas ert livsverk

Det spelar ingen roll om ni utgår från våra husmodeller eller har behov av ett hus i helt fri form. Målet är alltid att det ska kännas unikt för er. Genom era val av material och färger sätter ni en unik prägel på ert nya hem - ert livsverk.

Ert livsverk

Kanske hittar ni ert drömhus bland våra husmodeller. Eller så ser ni en modell ni tycker om, men vill göra en egen variant eller tolkning för att anpassa till dina önskemål och drömmar. Eller så hjälper våra arkitekter till att designa ett nytt och unikt hem i en helt fri form.

Oavsett vilken nivå ni väljer behöver vi tidigt prata både om helhet och detaljer, så att de samspelar med varandra. Ibland kan en liten sak påverka hela planlösningen. Ju tidigare vi får reda på alla önskemål, desto bättre.

Förutom era önskemål om stil och praktiska lösningar tar vi vara på alla de möjligheter som er tomt har. Det kan vara att förstärka och rama in en vacker utsikt, hitta den skönaste sol- och grillhörnan eller skapa det bästa flödet mellan ute och inne. Men också vilken typ av hus som det är lämpligt och tillåtet att bygga på tomten. Till det ska förstås också er ekonomi kopplas för att hitta rätt nivå.

Att skapa känslan av ett unikt hem kan handla om ändringar och kreativa lösningar i husets form och planlösning, men också om val av material, färger och detaljer - läs mer om det här.

Tillsammans förverkligar vi ert nya hem – ert livsverk.

NÅGRA REGLER PÅ VÄGEN

Vår långa erfarenhet tillsammans med vårt flexibla sätt att bygga hus gör det mesta möjligt. Med hänsyn till byggregler, våra designvärden och vår kunskap om de bästa lösningarna skapar vi våra husmodeller och hem i fri form.

Vi jämför ibland vårt sätt att bygga hus med ett lego. Vårt byggsystem består av ett antal enheter som vi kan bygga ihop på oändligt många olika sätt. Det är förstås en stor fördel, eftersom det gör det möjligt för oss att vara flexibla i att realisera era drömmar.

Vi tar hänsyn till krav från myndigheter och matchar med vår erfarenhet av vad som fungerar bäst. Husbyggande är reglerat av en mängd lagar och krav. Det handlar om allt från hur stort och högt det är tillåtet att bygga, till regler som har med säkerhet och kvalitet att göra. Lite annorlunda, men lika viktiga för slutresultatet, är de praktiska och estetiska ”regler” som vi utvecklat med hjälp av vår kunskap och långa erfarenhet av att bygga hus.

Våra designvärden handlar helt enkelt om att vi lärt oss vilka lösningar och kombinationer som fungerar bäst för olika behov och önskemål. Att matcha dessa regler mot era önskningar och er budget, det är vårt bidrag på vägen mot ert livsverk.

Våra designvärden

Stil

Med en personlig och sammanhållen stil blir huset vackrast. Vi är alltid noga med att stilen passar de människor som ska bo i det och att ut- och insidan hänger ihop designmässigt i både stort och smått.

Funktion

Väl genomtänkta hus fungerar i vardagen. Det innebär att våra hus är anpassade för de människor som ska bo i det, är enkla att möblera och har bra förvaring.

Rumslighet

Tydliga rum, gångstråk och ljusflöden gör huset naturligt tilltalande. Vi kombinerar rymd, genomsikt och generösa ytor med tydlig rumslighet och uppdelning mellan olika funktioner.

Harmoni

Väl avvägda proportioner skapar harmoni. Det åstadkommer vi bland annat genom att huskroppen passar med takets utformning och att större hus delas in i flera matchande huskroppar.

Helhet

Det är helheten som skapar ett hem. Vi hjälper till med allt från att hitta huset som passar tomtens unika förutsättningar till att helheten fungerar med allt ifrån tomtplanering till innerdörrar som matchar husets stil.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig