En välkomnande entré

Husets entré ramar in och bekräftar husets stil och ger med rätt utformning skydd för både människor och dörr. Samtidigt som den ger förbipasserande och gäster det första intrycket av ert hem. Här presenterar vi ett urval av möjligheter för en välkomnande entré.

Ytterdörren är ett smycke som bekräftar husets stil. Om fönster saknas i entrén kan ytterdörren ha ett glasat ljusinsläpp eller kombineras med sidoljus eller överljus. Ett elegantare uttryck får man genom att välja en pardörr och pricken över i blir såklart färgvalet.

Ytterdörren behöver skyddas för att behålla sitt skick år efter år. Ett tak över entrén är även praktiskt för familjen vid sämre väder. Ett frihängande entrétak kan räcka, vilket även passar husets groventré. Ett visst skydd ger även en entré indragen i själva fasaden. Motsatt kan en utbyggnad både smycka och skapa mer utrymme inne i entrén.

Vill ni både skydda, markera och smycka ett klassiskt hus väljer ni till någon av våra verandor. De finns i flera bredder med olika utföranden för tak, stolpar och räcken. På en större veranda finns utrymme att möblera med till exempel en sittbänk.

Tänk även på att stenläggningar, gångar och planteringar intill entrén bidrar till både funktion och det viktiga första intrycket. Fler tips för en trivsam och funktionell trädgård hittar ni här

En säljare nära er berättar gärna mer om möjligheterna för en välkomnande entré - boka möte här!

Kepstak på stolpar

En förlängning av yttertakets takpannor ger ett enkelt skydd och en markering av entrén. Passar både moderna och klassiska hus.

Överhäng

Oavsett husets stil kan en del av huset bilda ett skyddande tak över entrén. En infälld belysning ger en markerande effekt.

Skärmtak på stolpar

Ett skärmtak markerar och bryter av fasaden på ett välkomnande sätt oavsett husets stil. Passar vid förhöjt väggliv och på 2-planshus.

Pelarveranda

Ett traditionellt 2-planshus blir pampigt med en veranda där valmat tak bärs upp av runda pelare, samtidigt som det ger plats för enkel möblering.

Traditionell veranda

För en klassisk stil passar en veranda med träräcke som både ramar in och ger ett rejält skydd. Passar hus i såväl ett som flera plan.

Utbyggnad

Genom att addera en utbyggnad skapas mer utrymme inne i entrén. En effektfull markering på fasaden oavsett husets stil.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig