Möt våra arkitekter

Vår roll är skapa bra lösningar genom vår kunskap och erfarenhet. Samtidigt som vi är lyhörda för specifika önskemål. I grunden finns våra genomtänkta husmodeller och ett stort bibliotek av idéhus att utgå från. Vi har även möjlighet att rita ett unikt hus i fri form, utifrån ett idéhus eller ett helt blankt papper.

ANETTE SCHILL

Jag älskar utmaningar och längtar alltid efter nya projekt

”Att designa hus är lite som att lägga pussel. Det gäller att få ihop alla bitar. Kundens drömmar, tomtens förutsättningar, planbestämmelserna och min erfarenhet av vad som fungerar estetiskt och praktiskt. Kort sagt, helheten. Som tur är älskar jag utmaningar och längtar alltid efter nya projekt.

Jag brukar kalla mig själv husnörd, eftersom jag var tokig i arkitektur redan som liten. Nu har jag ritat hus i över 25 år och litar på min fingertoppskänsla när det gäller att skapa en vacker och praktisk helhet. Det är ofta en intressant balansgång mellan att vara lyhörd för kundens önskemål och att tillföra sin egen kompetens. Då är kommunikationen viktig.

Trivselhus styrka tycker jag är flexibiliteten och de många valmöjligheterna. Det gör att vi alltid kan skapa unika lösningar.”

HENRIK QVARNSTRÖM

Jag är mest nöjd när jag övervunnit utmaningar och överträffat förväntningarna

”När jag ritar hus vill jag utgå från en stark och tydlig idé som bär husets budskap. Det kan vara en specifik detalj, en teknisk lösning eller ett rum med någon speciell egenskap. Det viktiga är att inte bara stapla idéer på varandra, för då kan intrycket bli splittrat.

När jag möter kunden vill jag att vi hittar en gemensam plattform, ett gemensamt språk som gör att vi kan ha en dialog om design och estetiska värden. Många är ovana vid det och som arkitekt är det därför viktigt att vara en bra kommunikatör. Jag är mest nöjd med mitt jobb när jag övervunnit utmaningar och överträffat förväntningarna. När vi löst ett problem och till och med gjort det till en möjlighet."

FRIDA ÅBERG

Jag vill använda min kreativa sida och skapa unika hus

Jag har alltid varit intresserad av arkitektur och tilltalas av möjligheten att skapa unika hem. Mitt mål är att skapa hem som återspeglar de personer som ska bo där.

Det är spännande att skapa hem utifrån kundens önskemål och tomtens förutsättningar och samtidigt väga in Trivselhus designvärden och mina egna idéer så att allt samspelar på bästa sätt.

Alla kunder är olika och därför blir också varje hus unikt, oavsett om vi utgår från en befintlig husmodell eller designar helt fritt. Mina kreativa lösningar är en viktig del i pusslet för att skapa kundens livsverk. Och vad kan vara mer givande än det?

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig