Hjulsbro, Nationaldagen

Hjulsbro, Nationaldagen

Linköping

Boende med attraktivt läge vid Stångån.

Knappt tio minuters bilfärd från Linköpings stadskärna ligger detta familjära område som kallas Hjulsbro. Ett otroligt attraktivt område där naturen utspelar sig i form av ett underbart bad och vackra promenadstråk. Hjulsbro är och har länge varit omtyckt av familjer i alla storlekar. Här kan barnen få en trygg uppväxt bland grönområden och lekplatser. Att det dessutom finns välutvecklade cykelbanor gör det tryggt både för barnen och för dig som förälder att släppa iväg era små till kompisen några hus bort. För de allra minsta barnen finns det förskola och därefter skola från årskurs 1-6. Att bo i Hjulsbro innebär en enklare vardag då det finns matbutik och bra bussförbindelse alldeles i närheten. De vackra omgivningarna och det trivsamma Hjulsbrobadet i närheten är någonting som verkligen sätter guldkant på vardagen.

Att Hjulsbro ständigt växer och fortfarande blir större är ett starkt bevis på att människor i alla tider har känt sig hemma just här. Södra delen av Linköping är på frammarsch och Linköping har gjort stora satsningar i just denna del, där butiker som Bl.a Östenssons livs, Blomstertorget och Mekonomen har öppnat. För den som uppskattar golf finns Landerydsgolf klubb inte långt borta.

Välkommen till att vara en del av Hjulsbro!

Radhus i grupp om fyra med förskjutna huskroppar. Liggande vit träpanel och väl tilltagna fönster för maximalt ljusinsläpp och en trivsammare vardag.

Boarea/lgh: 142,8 kvm
Entréplan Boarea: 69,4 kvm
Överplan Boarea: 73,4 kvm, varav öppning i bjälklag: 3,1 kvm

Kontakta säljare för detta grupphusområdet

Håkan Larsson Säljare

Tel 013-16 62 70

SMS 0730-85 05 00

hakan.larsson@trivselhus.se

Trivselhus i Linköping

Gumpekullavägen 8
582 78 Linköping
Tel 013-15 53 00

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Din intresseanmälan kommer skickas till Linköping
Stäng