Möt oss på Stora Villamässan i Malmö

I år hålls Stora Villamässan i Malmö den 2–5 mars. 

Läs mer

Publicerad 2017-02-22

ANSVARIG ARTIKELREGISTER

Trivselhus växer och söker ny medarbetare till 
huvudkontoret i Korsberga.

Läs mer

Publicerad 2017-02-21

Bomässan i Mariestad - Gör ditt boende bättre

Möt oss på Bomässan - Gör ditt boende bättre,
den 24-26 februari

Läs mer

Publicerad 2017-02-15

Trivselhus i nytt storavtal för grupphusbyggnation

Hustillverkaren Trivselhus har tecknat avtal värt drygt 100 Mkr för byggnation av 50 st bostäder i området Frösundavik, Håbo kommun.

   – Vi är glada över ännu ett avtal som visar på hur vi  tillsammans med samarbetspartners kan ta fram attraktiva lösningar för gruppbyggda småhus. Att Wästbygg dessutom delar vår vision om hållbara hem gör att vi vill bygga relationer för framtida samarbete, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

Läs mer

Publicerad 2016-11-11

Trivselhus storsatsar på hållbarhet

Nu satsar Trivselhus på hållbara samhällen. I en offensiv strategi tar företaget en helt ny position för småhustillverkare.
- Vi väljer att skapa hållbara hem, såväl i produktionen som leverantörsledet - men också genom att bidra till att våra kunder fortsatt kan leva hållbart, säger Pernilla Enkler, Hållbarhetschef på Trivselhus.

Läs mer

Publicerad 2016-10-27

Klassisk charm från början

I Askim söder om Göteborg, på en noga utvald sluttningstomt med havsutsikt - ligger vårt nya visningshus. Viktoria Karlsson är arkitekten. Husmodellen är ett skräddarsytt B:030. Här kan du läsa om hur tankarna gick då hon skapade den klassiska villan. 

Läs mer

Publicerad 2016-06-02

Trivselhus i storavtal med lokalt engagemang

Trivselhus har tecknat avtal omfattande byggnation av 58 st lägenheter i området Mosås, Örebro.
 – Vi är glada över ännu ett avtal som visar på hur Trivselhus tillsammans med samarbetspartners kan ta fram attraktiva lösningar i gruppbyggda småhus. Att vi dessutom i samarbete med Friends bidrar lokalt i kampen mot mobbning känns extra bra, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

Läs mer

Publicerad 2016-04-13

Taggar:

Inbäddat bland träden

Just nu pågår visningar av det moderna och välplanerade huset som ligger inbäddat bland barr- och lövträd i skånska Höllviken. Jessica Nilsson är arkitekten. Husmodellen är ett A:038. Här kan du läsa om hur tankarna gick då hon ritade sitt verk.

Läs mer

Publicerad 2016-03-24

Solenergi

Nu har du möjlighet att få egenproducerad el till ditt skräddarsydda hus. Tillsammans med Solar Supply har vi valt att satsa på solenergi.

Läs mer

Publicerad 2016-02-23

Nytt tomtområde i Malmö!

Trivselhus har förvärvat attraktiv tomtmark i området Nordanå, Staffanstorps kommun.
– Detta stärker våra möjligheter att erbjuda attraktivt villaboende med närhet till Malmö centrum, säger Trivselhus VD Jan Johansson.

Läs mer

Publicerad 2016-02-02