Trivselhus storsatsar på hållbarhet

Nu satsar Trivselhus på hållbara samhällen. I en offensiv strategi tar företaget en helt ny position för småhustillverkare.
- Vi väljer att skapa hållbara hem, såväl i produktionen som leverantörsledet - men också genom att bidra till att våra kunder fortsatt kan leva hållbart, säger Pernilla Enkler, Hållbarhetschef på Trivselhus.

Läs mer

Publicerad 2016-10-27

Kom och jobba hos oss!

Trivselhus fortsätter att växa och söker ett antal Entreprenadsamordnare.

Läs mer

Publicerad 2016-10-19

Klassisk charm från början

I Askim söder om Göteborg, på en noga utvald sluttningstomt med havsutsikt - ligger vårt nya visningshus. Viktoria Karlsson är arkitekten. Husmodellen är ett skräddarsytt B:030. Här kan du läsa om hur tankarna gick då hon skapade den klassiska villan. 

Läs mer

Publicerad 2016-06-02

Trivselhus i storavtal med lokalt engagemang

Trivselhus har tecknat avtal omfattande byggnation av 58 st lägenheter i området Mosås, Örebro.
 – Vi är glada över ännu ett avtal som visar på hur Trivselhus tillsammans med samarbetspartners kan ta fram attraktiva lösningar i gruppbyggda småhus. Att vi dessutom i samarbete med Friends bidrar lokalt i kampen mot mobbning känns extra bra, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

Läs mer

Publicerad 2016-04-13

Taggar:

Inbäddat bland träden

Just nu pågår visningar av det moderna och välplanerade huset som ligger inbäddat bland barr- och lövträd i skånska Höllviken. Jessica Nilsson är arkitekten. Husmodellen är ett A:038. Här kan du läsa om hur tankarna gick då hon ritade sitt verk.

Läs mer

Publicerad 2016-03-24

Solenergi

Nu har du möjlighet att få egenproducerad el till ditt skräddarsydda hus. Tillsammans med Solar Supply har vi valt att satsa på solenergi.

Läs mer

Publicerad 2016-02-23

Nytt tomtområde i Malmö!

Trivselhus har förvärvat attraktiv tomtmark i området Nordanå, Staffanstorps kommun.
– Detta stärker våra möjligheter att erbjuda attraktivt villaboende med närhet till Malmö centrum, säger Trivselhus VD Jan Johansson.

Läs mer

Publicerad 2016-02-02

Rekryteringsdag

Vill du arbeta som trähusarbetare hos oss? Då tycker vi att du ska gå på vår rekryteringsdag i Landsbro den 6 februari!

Läs mer

Publicerad 2016-01-27

Trivselhus och Friends ingår samarbete för ett tryggare samhälle

Trivselhus och Friends inleder ett treårigt avtal för att tillsammans arbeta för tryggare samhällen. Ambitionen är att hitta ett gemensamt samarbete i gränslandet mellan trygga hem och en trygg, jämlik uppväxt.

Läs mer

Publicerad 2015-12-09

Trivselhus i ny rekordaffär

Trivselhus och markentreprenören MacFreeze fortsätter att gemensamt satsa kraftigt i området Norrboda, Kungsängen. Nu ska ytterligare cirka 120 bostäder byggas, avtal värda cirka 250 miljoner kronor för Trivselhus.   
– Det är Trivselhus största enskilda affär hittills, säger vd Jan Johansson.

Läs mer

Publicerad 2015-12-02

Taggar: